anahtar

Önemli değil bu arada arslanamca

arkadaşlar bu immo olayı benimde kafamı kurcalıyor, bugün denemek için anahtarımın üst kısmını (chipin ve pilin bulunduğu kısmı) çıkarttım ve araçtan uzak bir yere koydum, çalıştırmayı denedim çalıştı araç acaba immo devre dışımı çözemedim durumu bu arada araç 2004 corsa, daha önce arkadaşımın 2003 astrasında denedik aynı şeyi oda çalışmıştı... aydınlatırsanız sevinirim araç anahtarımı tanıyor yoksa chipimi

ne kadar uzaga koydugun önemli anahtarın başını yanii immoyu;)

ne kadar uzaga koydugun önemli anahtarın başını yanii immoyu;)
aracın dışında yaklaşık 1.5 metre uzağa koydum, o mesafeden de algılar mı? yoksa devre dışı falan mı

evde filan bırak öyle dene bazen algılayabiliyor öyle dene gene alırsa immoyu iptal etmişler yada sorun oluşmuş olabilri yanii kamak gerek;)

kitapçıkta iptal etmek mümkün değil diyor, eğer iptal edildiyse tekrar devreye sokmak mümkün mü

evet iyi bir elektrikçi yada opel servisi yapar...

Arkadaşım benim yedek anahtarımda aracımı çalıştırmıyor sanırım chip arızalı bunun için ne yapmam gerek.

cipin arızası ney acaba özelden pm atın isterseniz yardımcı olurum ankaradaysanız;)
yaa cip yeniden yapılır anahtarınız değişmeden halledilir fazla bi fiyatta cıkmaz;)

Geri