anahtar ile cam kapatma...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar selam geçenlerde vectra a 96 model aracı kilitlerken anahtarı kilitlediği pozisyonda 2-3 sn fazla tutunca sürücü camını kendiliğinden kapattı araçda böle bi özellik varmıdır ben ilk kez gördüm ve şaşırdım acaba bi problem mi yoksa aracın bir özeeliğimi?
o bi özelllik abicim
korktun mu baaari
ilk görünce:D:D:D

aracın orjinal özelliği

bende 99 vectra var kapışarı kilitlediğim zaman 4 camda kalkıyodu ama 1 haftadır arka sağ cam kilitlediğimde kalkmıyo anahtarla ve kumandayla ama içerden kendim açıp kaldırabiliyorum sizce neden olabilir
marş dinamosu ile ilgili olarak akü sökülünce benim de aracımdaki bu özellik kaybolup sanruf ve camları kapatmamaya başlamıştı. Ama kontağ II duruma getirip anahtar üzerindeki açma kapama tuşlarına basınca senkranizasyonu yapıp tekrar eski haline geldi istersen sende böyle bir dene

ewe orjinal ben 99 vectra cd kullandım onda da aynısıydı

tansu ustam,

97 tigra'da aktifleştirilebilir bi özellik olarak warmıdır aceba cam kaldırma olayı ? ( kumanda yok normal anahtarlı )

evet var

98 vectra cd var bizde onda da var bu özellik.

benim araçtada var bu özellik.
Bu tech2 nasıl birşey benim araca olur mu? fiyat nedir.
biraz bilgi verirmisiniz?
:D
tech 2 opellerın elektronık sıstemını kontrol eden cıhazın adı.bu konu onceden cok tartısıldı aramadan cok ayrıntılı bılgıye ulasabılırsınız ama yıne farklı bı konuda sorunuz olursa ben dahıl herkez seve seve yanıtlar...

Benim arabada kilitleyip bekleyince camlar kapanıyor ama kumandada olmuyor. Kumandadan da yapabilmenin bir yolu var mıdır acaba? :)

Geri