anahtar ile cam kapatma...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAGI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar selam geçenlerde vectra a 96 model aracı kilitlerken anahtarı kilitlediği pozisyonda 2-3 sn fazla tutunca sürücü camını kendiliğinden kapattı araçda böle bi özellik varmıdır ben ilk kez gördüm ve şaşırdım acaba bi problem mi yoksa aracın bir özeeliğimi?

HAGI' Alıntı:
arkadaşlar selam geçenlerde vectra a 96 model aracı kilitlerken anahtarı kilitlediği pozisyonda 2-3 sn fazla tutunca sürücü camını kendiliğinden kapattı araçda böle bi özellik varmıdır ben ilk kez gördüm ve şaşırdım acaba bi problem mi yoksa aracın bir özeeliğimi?

Muhtemelen otomatik cam kaldırma sistemidir..ama daha ii bilen arkadaslar ayrıntılı yardımcı olurlar...
Benim arabada var aynı sey ama ben yaptırdım onu..aractan cıkıyosun mesela kafan dalgın camlar acık kaldı alarm kapıları kapatma dugmesıne basıyorum otomatık 2 camda kendı kapanıyor..

O özellik astralarda da var.

bende var fabrika çıkışlı orjinal özellik

%100 orginal

vay be helal olsun adamlara 96 model aractakı düşünceye bakarmısınız..yeni model aracların cogunda yok böle bişey..:)

gokalp' Alıntı:
slm kumanda,dan basılı tutduysan sonradan yapılmıştır ama kapı kilidinden yaptıysan o orjinalde var zaten diğeri sonradan tech2 ile oluyor.

tansugurler' Alıntı:
slm kumanda,dan basılı tutduysan sonradan yapılmıştır ama kapı kilidinden yaptıysan o orjinalde var zaten diğeri sonradan tech2 ile oluyor.

araçta kumanda yok zaten kapı kilidinden.

normal

anahtarı, kapıyı kitler gibi 2-3 saniye tutarsan camları kaldırır. bu araçta bulunan bi özellik

Geri