Anahtar Aracı Çalıştırmıyor

mahmut2306

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2012 model Astra Gtc sahibiyim bugun anahtarı yere düşürdüm aracı çalıştırmak için anahtarı çevirdiğimde araba çalışmadı ve hırsızlık uyarısı verdi yedek anahtarla çalıştırabildim servisi aradığımda muhtemelen çip zarar görmüştür dendi ve ve sevgili!! servis anahtar değişimi için 230 tl + yazılım ücreti dendi:mad::mad: yokmudur bunun makul bir çözümü veya önerisi olan

beni de başıma yedek anahtar için gelmişti böyle birşey.Tanıdık bir servis sayesinde halledildi.Anahtarlığın içi açılıp devreler arasında bir iki leğim işi yapıldı.Şimdi yedek anahtarda kusursuz çalışıyor.Üstelik imbo yu tetikliyen çok ufak chip gibi bir malzeme de kayıptı anahtarlığımda.

Abicim Bence hemen servise gitmeyin onların işi sıfır alıp takmak onu herkez yapar siz yakınlarınızda anahtarcı olarak immobilizera bakan yerler vardır onlara gösterin hem fiyatlar makul oluyor hemde sorunu çözüyor tamiri yapıyorlar bence hemen seervise gitmeden önce bi araştırın derim hiç bişi olmadı sııfır takılıcaksa fiyatı servistn uygun oluyo babamın da passatında başına geldi servis dünyanın parasını istedi inanın servisin verdiği fiyatın yarı fiyatın altına yaptırmıştım.

Arkadaşlar 2012 model Astra Gtc sahibiyim bugun anahtarı yere düşürdüm aracı çalıştırmak için anahtarı çevirdiğimde araba çalışmadı ve hırsızlık uyarısı verdi yedek anahtarla çalıştırabildim servisi aradığımda muhtemelen çip zarar görmüştür dendi ve ve sevgili!! servis anahtar değişimi için 230 tl + yazılım ücreti dendi:mad::mad: yokmudur bunun makul bir çözümü veya önerisi olan

Buna serbest piyasa denmez, hırsızlık denebilir ancak.

Geri