Anadolu Yakası'ndaki Opelciler Kimler Bakalım

Sevgili Arkadaşlar;

Havalar biraz düzelsin
Bir buluşma yapacağız

Sende sanırım maltepede oturuyosun...aracımı sattığımda seni aramıştım.avatardaki resim sahibinden.com da gördüğüm resmin aynısıysa konuşmuşluğumuz var seninle.
Ewet kardesım gorusmuslugumuz olabılır ben maltepelıyım dogma buyume ve hala maltepede oturuyorum

Sevgili Volkan;

Bir araya gelelim diye çok talep ve istek vardı ama havalar el vermiyordu
Herhalde bundan sonra havalar düzelecek gibi gözüküyor

Önce bir yer-mekan araştırması yapar daha sonra da bir tarih belirleriz ve Tüm Opelciler buluşur, sohbet ederiz

Sevgilerle

beklemedeyiz.. pasta cilalarımızı atıp yakalım heryeri :o) i feel for you. ehe

abilerim:D ben kendi fikrimi söylemek istiyorum ama tabii herkesin ortak kararı neyse odur.bana göre sahilde ortak noktada toplanalım.arabalarıda çekeriz ceplere yayılırız sahile:D:D:D ne dersiniz??:)

Sevgili Berkay

Trafiği aksatmayacak araçlarımızın park sorunu olmayacağı bir yer olması lazım diye düşünüyorum şahsen ben

Bununla ilgili çok iyi bir ön çalışma yapmak şart

Sevgili Berkay

Trafiği aksatmayacak araçlarımızın park sorunu olmayacağı bir yer olması lazım diye düşünüyorum şahsen ben

Bununla ilgili çok iyi bir ön çalışma yapmak şart

evet muırat abi haklısın ama en rahat olacak yer diye düsündüm.kapalı bi mekana gitsek orda kalıcaz hem fenamı olur sahılde en sağ şerit full opel:D:D

Berkay Kardeşim çok iyi araştıralım derim ben
Havalarda düzelsin biraz

Berkay Kardeşim çok iyi araştıralım derim ben
Havalarda düzelsin biraz

evet abi haklısın.iyice arastırmak lazım.herkesin ortak olacağı biryer bulalım biraz 3 4 haftaya kadar havalarda baya düzelir ancak toplanırız zaten..saygılar:)

Geri