Anadolu Yakası'ndaki Opelciler Kimler Bakalım

Bızımkıde ar ada oluyo zaden :)
bugun hava guzel bu akşam bı şahıl yapalım olmazşa or danda canın yanına gıder ız fadıhh maldepe şahılde olcam ben uyar şa goruşelım.

pazar ben gelemem calışıyom:D

Akşam saatlerinde yağmur var, yağmurda çıkarmıyorum :)

sakinlik iyidir riske gerek yok arabaya eziyet etmeye gerek yok. evet bunları 19 yaşındaki biri söylüyor :D arabama binen arkadaşlar kendimizi babamızın arabasındaki kadar güvende hissettik diyorlar :D tek başımayken film kopuyor bazen ama arada olur öyle :D

Eyyytt yavrum benim, otorite konuştu. :D

Son düzenleme:
Bızımkıde ar ada oluyo zaden :)
bugun hava guzel bu akşam bı şahıl yapalım olmazşa or danda canın yanına gıder ız fadıhh maldepe şahılde olcam ben uyar şa goruşelım.

pazar ben gelemem calışıyom:D

Gelin abi beklerim. bu ara ekonomik kriz var pek bir yere oynamıyorum. Buralarda takılırız. hatta aramızda bütce yapalım silah dünyasında 3-5 el sıkarız.

Ayın 8 inde saat 14:00 bana uymaz. Cumartesi gecesi saat 22:00 dan sonra sı benim için daha uygun. Ama sakın bana uymuyor diye toplanmak istediğiniz saati bozmayım çoğunluk ne uygun görürse toplanırsınız.

Gelin abi beklerim. bu ara ekonomik kriz var pek bir yere oynamıyorum. Buralarda takılırız. hatta aramızda bütce yapalım silah dünyasında 3-5 el sıkarız.

Kriz bize teğet geçti ya, biz sanki bi yere oynayabiliyoruz :confused:

yağmur yağmazşa araım şenı fadıh:)

Geri