Anadolu Yakası'ndaki Opelciler Kimler Bakalım

Vaaayy, ayrımcılıkta başladı artık.. Bi gruplaşma hareketi görüyorum..
Alın gardınızı.. 3,5 atın alçaklar :p

Güzergah : Maltepe-Küçükyalı sahilyolu
Mesafe : 800 m
Tarih : 01/10/2009 Perşembe
Saat : 20:45 :cool:

Bu ara biliyorsun işlere yapılan darbe sebebi ile 22:30 dan önce gelemem ama galirsemde 800 metrede 8 e böler 2,2 ile çarparım. :cool:

ben yarışmam sikletime uygun değilsiniz üzmek istemem kimseyi:D:D:D

Vaaayy, ayrımcılıkta başladı artık.. Bi gruplaşma hareketi görüyorum..
Alın gardınızı.. 3,5 atın alçaklar :p

Güzergah : Maltepe-Küçükyalı sahilyolu
Mesafe : 800 m
Tarih : 01/10/2009 Perşembe
Saat : 20:45 :cool:

persembe degıLDe cuma yapaLım arkadaslar sıızn ıcınde uygunSa perSembe gunu 12 once cıkamam ıSten

persembe degıLDe cuma yapaLım arkadaslar sıızn ıcınde uygunSa perSembe gunu 12 once cıkamam ıSten

Tarih ayarlanır bana kalırsa sabah karşı işe gitmeden kahvaltı şeklide yapılabilir.

Motor hacmin kadar konuş..:hıh:

2.2 > 1.6 :cool:

Fatihcim. 800 metre olmada 0-100 de iddalıyım. 1,6 nın verdiği ciddi hafiflik 115 hp, 155 tork, sport 2 ve en önemlisi arabayı hissederek kaldırıyorum. Benim için 2. vitesin sonu 100 demek.

Hatta aramızda ciddi manada 10-12 kişi toplanırsak hafta içi körfez pistinde size time trial de feci tur zamanları yaparım.

Fatihcim. 800 metre olmada 0-100 de iddalıyım. 1,6 nın verdiği ciddi hafiflik 115 hp, 155 tork, sport 2 ve en önemlisi arabayı hissederek kaldırıyorum. Benim için 2. vitesin sonu 100 demek.

Hatta aramızda ciddi manada 10-12 kişi toplanırsak hafta içi körfez pistinde size time trial de feci tur zamanları yaparım.

0-100' ü bilmem, arabam ağır.. O yüzden mesafeyi ne kadar uzatırsak o kadar iyi olur benim için :D

Roll yaparız roll :)

0-100' ü bilmem, arabam ağır.. O yüzden mesafeyi ne kadar uzatırsak o kadar iyi olur benim için :D

Roll yaparız roll :)

Rolda iş değişebilir :D ama iddalı olmadan 140 dan başlarız. daha rolda denemek hiç kısmet olmadı ama 3. vites sonlarına yakın 4. vitesi iyi dolduruyorum. 0-100 dersen stepneye kadar söker gelirim :D Altunizadede benim parkurda hazır :D

Geri