Anadolu Yakası'ndaki Opelciler Kimler Bakalım

Son 8 ay :D

Fatih sen bilardo oynamasını biliyormusun.

haftaya bi buluşma yapsakmı:)
yenı bı konu başlığı altında geniş çaplı düşünelim bu sefer ne dersiniz?:D

Ahh berkaycım enerjine hayranım. Bizler yaşlandık artık enerji yok :( ama hafata içi bir gece kendi aramızda toplanırız forumdan gelmek istiyenlerde glir soğuk bir şeyler içip çok uzatmadan kalkarız.

aynen arayı çok açmayalım:)

2 hafta sonra yapalım:P:D

fadıhh onumuzdekı h.ıcı hangı gun şana muşaıd şöle ona gore toplanalım:D

Toplanıcağımız yerde çok önemli benim araba girdiği ilk çevirmede bağlanıcak muaynesini halen yaptıramadım. Bostancı sahilde ve kızıl toprak civarında çevirme oluyor. isterseniz iş çıkışı akşam saat 21:30 dan sonra fener bahçe bahçe cafede soğuk bir şeyler içebiliriz. aralardan sıyrılır eve giderim. araba bir bağlanırsa 15 günden önce çıkartamam :D

Toplanıcağımız yerde çok önemli benim araba girdiği ilk çevirmede bağlanıcak muaynesini halen yaptıramadım. Bostancı sahilde ve kızıl toprak civarında çevirme oluyor. isterseniz iş çıkışı akşam saat 21:30 dan sonra fener bahçe bahçe cafede soğuk bir şeyler içebiliriz. aralardan sıyrılır eve giderim. araba bir bağlanırsa 15 günden önce çıkartamam :D
:kop::kop: konvoy gider bırakırız senı can abi 5 6 araba birden çevirmezler heralde:p:p:)

Hee komvoy halinde gidelimde toplu bağlatalım birin de eksoz diğerinde ehliyet yok başkasının muaynesi yok ceza yemiş halen muaynesiz geziyor süper süper.ceza makbuzları havalarda uçuşsun.

Geri