Anadolu Yakası'ndaki Opelciler Kimler Bakalım

Yazıyorum bunu bi kenara !
Ben yokum diye hepsi dimi, videolar falan, tamaaaam :D

dün geldim mc girişinde solda beyaz astra gsi gördüm ama içinde kimse yoktu bi iki tur attım kimsenin numarası olmadığı için dolanıp eve döndüm bende:(

dün geldim mc girişinde solda beyaz astra gsi gördüm ama içinde kimse yoktu bi iki tur attım kimsenin numarası olmadığı için dolanıp eve döndüm bende:(

abi araba doğru yerde ama biz mc donals da oturuyoduk.aslında konuyada yazdık mc donals diye ama neyse:D

Yazıyorum bunu bi kenara !
Ben yokum diye hepsi dimi, videolar falan, tamaaaam :D

abi hastayım sana ya:D kaza vs. o kadar üzücü olay olmasına ragmen bu kadar mutlu ve huzurlu olmana gerçekten hastayım:D Fatih abi senı çok seviyoruzz..inş bi dahakıne 2.5 v6 170 ps ile aramızda olursun:)

abi hastayım sana ya:D kaza vs. o kadar üzücü olay olmasına ragmen bu kadar mutlu ve huzurlu olmana gerçekten hastayım:D Fatih abi senı çok seviyoruzz..inş bi dahakıne 2.5 v6 170 ps ile aramızda olursun:)

Bize bişey olmadı ya, boşver arabayı ! Bak yapılıcak işte..
Dediğin gibi berkayım inşallah bi dahakine ben de olucam, sabredicez biraz :D

Bize bişey olmadı ya, boşver arabayı ! Bak yapılıcak işte..
Dediğin gibi berkayım inşallah bi dahakine ben de olucam, sabredicez biraz :D

inşallah abi.bu arada kasko vs ne dedıler şuan yapılıyormu?biraz bilgi verirmisin abicim:)

bu arada abilerim. numaralarımızı yazalım herkes kayıt etsın bence.. bende fatih abiyle,ümit abinın numarası dısında kımse yok mesela.

BERKAY=0538 836 13 55

Can Nasıl Sürpriz yaptım ama

Bu provaydı

Kanaat Lokantasını gördük halen yerindeymiş
Polis olamasa biraz daha kalırdım ama bir daha ki sefere uzun metrajlı kalırız

Sevgilerle

Can Nasıl Sürpriz yaptım ama

Bu provaydı

Kanaat Lokantasını gördük halen yerindeymiş
Polis olamasa biraz daha kalırdım ama bir daha ki sefere uzun metrajlı kalırız

Sevgilerle

Abi çok sevindirdin beni her zaman beklerim :rolleyes: