GüNCeL

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bugün yarın bugün yarın die die kaç ay oldu artık buluşup kaynaşalım
bendeartık bakmıcam bu konuya![]()
Hafta içi zannedersem her keze uyar en son örneğini başarılı bir şekilde mecidiyeköy time out da yaşadık. hafta içi buluşulursa iş sebebi ile 21:00 dan sonra çok uygun olur. Bana kalırsa kaynaşmak için çok güzel ara organizasyon olur.
Hafat sonu diyen arkadaşlara tavsiyem 4-5 nisan tarihlerini tercih etmesinler. Malum o tarihlerde AÖF sınavları var bir şok kişi için sıkıntı yapabilir.
Hafta ya pazar olmaz sebebini daha önce belittim alıntı şeklinde aşşağıda.
Haddime düşermi bilmiyorum ama anadolu yakasındaki opelcilerin büyük toplantısından önce küçük bir toplantı olarak dilerseniz hafta içi toplanalım hatta kaynamasın diye şimdiden gün koyalım. herkez için uygunsa çarşamba gecesi herkez işi gücü buraktıktan sonra 21:00 gibi buluşalım.
Yer olarak fenerbahçe bahçe cafe olabilir kalamış kahve açıkdığından beri gayet tenha rahatcana sohbet edebiliriz. Üşümem derseniz moda çay bahçeside olabilir veya caddebostan mc. hepsi bir birinden ayrı yerler veya sizin önerdiğiniz bir yerde düşünülebilir.