Ana ekran hk.

Bayram AKTÜRK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,
2009 model ınsıgnıa aracım var. Aracın ana ekran göstergesi bir sabah kalktığımda çalışmadı ( Tarih, Derece ve saatin gösterildiği ekran ). Ekranda olması gereken bilgiler gözükmüyor. Ve park yardımcısı kapalı diye uyarı veriyor. Menüden araç ayarlarına girmek istediğimde ise '' Yalnız kontak açıkken ayarlama yapa bilirsiniz '' diye uyarı vermektedir. ( Araba çalışır denediğim halde ) Yani bir türlü arabanın ana ekran göstergesini eski haline getiremedim.

Konu hakkında tecrübe yaşamış ve bilen bir arkadaşımız varsa fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Herkese hayırlı günler ....

Son düzenleme:
Opcom veya tech2 ile yol bilgisayari ayni ariza durumunda kontrol edilmelidir yani calismiyor ken

akünün kutup başını söküp 15 dakika bekleyin ve tekrardan bakın. muhtemelen düzelmiş olacak :)

Etem kardeşim tavsiyen için çok teşekkür ederim. Yalnız kutup başını söktüğümde radyo içi kod girmem gerekir mi? Çünkü şuan için kod bilgisine ulaşmam mümkün değil. Saygılarımla.

Kesinlikle gerekir hocam

bildiğim kadarı ile insignia araçlarda astra j ler gibi kod istemiyor.

2005 Sonrası opeller teyp kodunu beyinden alıyor.
koda gerek kalmıyor. 2005 vectramda çok söktüm aküyü 2007'de söktüm kod istemedi. ama 2004 vectralar falan istiyor...

Arkadaşlar bilgilerinizi paylaştığınız için size minnettarım. Ethem kardeşimizin tavsiyesine benzer bir işlem yaptım. Sorunum çözüldü. Sizlere çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun :) problemiizin çözüldüğüne sevindim.

Geri