amway

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efe32

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar amway isminde doğrudan satışfirması duydum bilmiyorum bilenleriniz veya duyanlarınız varmı.üye sisteminden oluşan sıfır riskli bir para kazanma yolu. hemde iyi para konuyla bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim

çok geniş bir ürün gamı olan marka...
Ağız spreyinden, cam sileceği, bulaşık makinası tozuna kadar...

Ayrıca ürünlerin kaliteli olduğunuda biliyorum

Tüm arkadaşlarına arkadaş değil de potansiyel müşteri gibi davranmaya başladığında artık çok geç olduğunu anlayacağın bir satış sistemine sahip.Bir nevi sigortasız, maaşsız bir satış ekibi oluşturma sistemi.Sen arkadaşını kandırıp onu da ekibine katıyorsun, o arkadaşını katıyor, ilk senden başladığından senin primlerin daha yüksek oluyor vs... El birliğiyle piyasaya bu Amway'in ürünlerini satmaya çalışıyorsunuz.Sizi kıramayan arkadaşlarınız da eh şundan bi tane alalım bari diyolar, bidaa sadece ziyarete amacıyla gidecek bile olsanız bi program uydurup sizi ekiveriyorlar.Ben arkadaşlarıma böyle bir kötülük yapmak istemediğim için sisteme hiç dahil olmadım...

ürünleri kaliteli ama firma israil firması olduğunu duymuştum

Bir yazıda okumuştum, bu tarz pazarlama yöntemleri sadece az gelişmiş ülkelerde işliyormuş.Sonuçta artık heryerde her ürünü, her fiyata bulabiliyorsun.Serbest piyasa ekonomosi hakim.Ülkemizde de hemen hemen herkes Amway, Avon vs markaları biliyor artık.bu saateden sonra bu sistem çok fazla yürümez. bir aralarda TİTAN vardı :)

setapxxx' Alıntı:
ürünleri kaliteli ama firma israil firması olduğunu duymuştum
22fa3.jpg

skyeye' Alıntı:
Tüm arkadaşlarına arkadaş değil de potansiyel müşteri gibi davranmaya başladığında artık çok geç olduğunu anlayacağın bir satış sistemine sahip.Bir nevi sigortasız, maaşsız bir satış ekibi oluşturma sistemi.Sen arkadaşını kandırıp onu da ekibine katıyorsun, o arkadaşını katıyor, ilk senden başladığından senin primlerin daha yüksek oluyor vs... El birliğiyle piyasaya bu Amway'in ürünlerini satmaya çalışıyorsunuz.Sizi kıramayan arkadaşlarınız da eh şundan bi tane alalım bari diyolar, bidaa sadece ziyarete amacıyla gidecek bile olsanız bi program uydurup sizi ekiveriyorlar.Ben arkadaşlarıma böyle bir kötülük yapmak istemediğim için sisteme hiç dahil olmadım...

+1000

basimiza geldi... bir komsumuz baya ugrasti bizi bayi yapmak icin..

neyse sonra bir daha onunla konusmadik:D

ürünlerini mucizevi birsey gibi tanitiyor ama öylemi bilemicem.. yok 1 kg camasir deterjani 10kga esitmis,yok manyakötesi temizliyormus v.s. v.s.

neyse zaten israil firmasiymis

Bizim okulda da bi hoca var bu işi yapan alışveriş yapmıyorum diye kızıyo bana ... :)

Geri