amortüsör

mmucahid

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar kasisten geçerken sağ ön taraftan gıcırdama sesi geliyor amortüsör olduğu kanaatindeyim sizce ne olabilir amortüsör ise kaça değiştiririm fiyat bigisi olan varmı 2003 astra elegance g kasa

arkadaşlar kasisten geçerken sağ ön taraftan gıcırdama sesi geliyor amortüsör olduğu kanaatindeyim sizce ne olabilir amortüsör ise kaça değiştiririm fiyat bigisi olan varmı 2003 astra elegance g kasa
sabahaları sogukta cogu opellerden gelır o ses merak etme amortisorden değil

Bir ön takımcıya kontrol ettirmeni öneririm. Bu sesi yapabilecek başka yerlerde mevcuttur.

soğuktan oluyor yağı donuyor gibi bişi oluo önemseme

Aslında bu gibi durumların hepsi arıza sayılır. Bence gidermek lazım ve sanırım malzeme kalitesizliği veya orijinal olmayan malzeme kullanımından kaynaklanıyor olabilir bu tür sesler.

arkadaşlar sıcakken de yapıyor tam olarak sesten arızayı tespit edemiyorum servise göstereceğim herhalde

aynı sorun bendede var sağ arka taraftan geliyor...artık alştım kasis de sette nerdeyse durup yeniden kalkıyorum.ve 100 km hızdan sonra dhada gıcırtı yapmaya başlıyo..tam olarak nedenini öğrenince bizle paylaşırsanız sevinirim..

Viraj demiri lastiklerinden de kaynaklanıyor olabilir...Vectra c'lerde böyle bir problem olabiliyor,astra'daki de böyle birşey olabilir

Geri