amortisörleri değiştirsek tıkırtılar ....?

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arabanın sağından solundan alttan sürekli ses geliyo psikolojik olarak da iyice yıprandım artık bozuk yola girdiğimde sanki tak tak direksiyona vuruyor. amortisörlerin 4 ü de değişmesi gerekiyor demişti usta birkaç ay önce bunun bi etkisi varmıdır birde orjinal amortisör değilde daha yumusak bişey taksak nasıl olur? lastiklerinde değişmesi gerekiyor bunun da etkisi varmıdır? araç 2000 model astra cd...140 bin km

viraj rotu ve rot başları falan değişmesi gerekiyor. komple amortisor değişmesine gerek var mı bakmadan bilinmez ama bence rotlar ve amortisor yastıkları değişirse bu seslerden kurtulabilirsiniz..
benim de aynı değişimleri yaptırmam gerek :S

daha yumusak takarsan zaten yumusak olan amortisorlerin berbat hale gelir ve yolda tutunamazsın. sen opelin kendi amortisorlerinden memnunmusun ki yumusatmayı düşünüyorsun... sakın böyle bir hata yapma bence.

aynı sesler bendede mevcut rot balansıcın çıkarttığı liste sonucu askı kolları rotbaşlarını değiştirdim ses tamamamen kesildi he benim amortisörlerde değişecek takozlarıyla birlikte ama şimdilik pek rahatsız edici ses yapmıyor ama orjinal parcadan şaşma fiyatınıda belirteyim orjinal opel ön amortisörleri 2 adet fiyatı 280 ytl topkapı cevizlibağ sanayi sitesinde bilgin oto var opelin ve mersedesin parca ithalatcısı en uygun yer orası oradan şaşma

kesinlikle gm den başka bi marka amortisör taktırma.orjinalden şaşma.ben önlere trw delphi taktırdım çok pişmanım bozuk yolda lok lok die ses yapmaya başladı alt takımda 1milim boşluk olmamasına ragmen yakında tekrar orjinal taktırıcam

ben monroe taktırdım. ondan bile memnun değilim. orjinalden şaşma.
değişmesi gerektiğini söylüyorlarsa değiştir. ama arkadaşlarında dediği gibi askı rotları amortisör takozları felanda beraber değişir.

evet kesinlikle amortisör takozlarıyla beraber değiştir.ve o takozları iyi taksınlar dikkat et

cevaplar için herkese teşekkürler arkadaslar... bakalım komple baktıracağız...

bendende aynı sesler geliyordu yetkili servise götürdüm rot kollarının değişmesi gerektiğini söylediler değiştirdimyine kesilmedi tekrar gittim baktılar bu sefer amortisörlerin değişmesini söylediler aradan daha bir gün geçmeden.değiştirin dediğimde ellerinde olmadığını söylediler.... servise hiç güvenim kalmadı.rot kollarının tanesini 70 ytl ye değiştirdiler çifti 140 ytl bunun üstündende yüzde 30 indirim yaptılar.bilginiz olsun...

kesinlikle gm den başka bi marka amortisör taktırma.orjinalden şaşma.ben önlere trw delphi taktırdım çok pişmanım bozuk yolda lok lok die ses yapmaya başladı alt takımda 1milim boşluk olmamasına ragmen yakında tekrar orjinal taktırıcam

Kardeşim sana aynen katılıyorum.Bende 6 ay önce aynı hatayı yaptım.Önlere delpi amortisör+amortisör takozu+askı rotu değişimi yaptırdım.Orjinal diye aldım amortisörleri.Kasislerde sanki patlakmış gibi ses yapıyor.Bende değiştireceğim galiba.

Geri