amortisörler değişilcek ama daha önce size sorum varr

monroe takıyomuş özel servis zaten tanıdık yer. yeni astra sedanlara biniyorum hiç sarsılma yok bizim araba onun yanında beşik gibi :D (şu anki hali değil yani amortisörler sağlamkende aynıydı) bu monroe leri taktırınca yol sarsıntılarını emme olayı iyleşirmi acaba ?

koni biraz tuzlu geldi ya onu takktıramam caddy ile değişme ihtimalimiz var çünki :) o yüzden gerek yok ömürlük bişe taktırmaya :)

merhaba iki hafta önce ön amortisörlerimi değiştirdim birhayli araştırma yaptıktan sonra keseme ve aklıma en çok yatan marka olan maysan mando isimli amortisörü taktırdım diğer amortisörlerim sertti onlara nazaran çok yumuşak aslında ben viraj konusnda sert amortisörden yanayım ama siz yumuşak amortisör istiyorsanız tavsiye ederim. Federal power dan ucuz ve iyi en azından türk malı. ben çiftini 120 ye aldım .

gm kullanıyorum.ama birdahakine kesin monroe taktırırım

Ben muayeneden önce arka amortisörleri Monroe ile değiştirdim, yol tutuşunu bizzat farkettim, tavsiye ederim...

teşeekürler arkadaşlar hepinize monroe taktırcaz bizde işallah iyi olur. hepinize teşekkürler

memnun kalirsin..yillarin markasi..

Geri