4 amortisörü değişicem , orjinali(GM) çok pahalı, aynı kalitede önerebileceğiniz amortisör markası varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aradım ama amortisör marka konusunu bulamadım!4 amortisörü değişicem , orjinali(GM) çok pahalı, aynı kalitede önerebileceğiniz amortisör markası varmı?
ilk defa duyum bilstein 'i bi araştırıyımkesinlikle bilstein öneririm ...
ben geçenlerde önlere taktım, korkunç konfor ve sessizlik sağladı ince yanak lastik olmasına rağmen ondan önce taktığım yan sanayi amortisör de 1 hafta zor dayanmıştıilk defa duyum bilstein 'i bi araştırıyım
dediğin gibi herkes memnun, peki fiyatı ne kadar?ben geçenlerde önlere taktım, korkunç konfor ve sessizlik sağladı ince yanak lastik olmasına rağmen ondan önce taktığım yan sanayi amortisör de 1 hafta zor dayanmıştı
ben önlerin çiftini 150+kdv ye almıştım istersen numarasını vereyim fiyat al bu amortisör dünyaca ünlüdür hiç tereddüt etmeyin, gerçi bazılarının fiyatı biraz pahalı ama siz cadde tipi gazlı olandan alsanız bile konforu hissedeceksiniz emin olun bendekiler de gazlı cadde tipidediğin gibi herkes memnun, peki fiyatı ne kadar?
çok teşekkür ederim Cengiz Bey Turan beyi arıycam ayrıca aksaray piyasasından bi dostumuz var eminim o daha ucuza tedarik edecektir.ben önlerin çiftini 150+kdv ye almıştım istersen numarasını vereyim fiyat al bu amortisör dünyaca ünlüdür hiç tereddüt etmeyin, gerçi bazılarının fiyatı biraz pahalı ama siz cadde tipi gazlı olandan alsanız bile konforu hissedeceksiniz emin olun bendekiler de gazlı cadde tipi
0212 588 32 11 buradan turhan beyden fiyat alabilirsiniz
rıca ederım,evet o daha ucuza bulabilir, numarasını verdığım yer de aksarayda bakarsınız hangısı ucuz derse ondan temın edersınız para kolay kazanılmıyor ,kolay gelsınçok teşekkür ederim Cengiz Bey Turan beyi arıycam ayrıca aksaray piyasasından bi dostumuz var eminim o daha ucuza tedarik edecektir.
teşekkürler...