26 May 2018 #1 P PaTRoN... Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2018 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Arkadaşlar astra j sedan arac var arka amortisorler sağ sol farkediyomu yoksa sağ sol ayri mi almak gerekiyor
Arkadaşlar astra j sedan arac var arka amortisorler sağ sol farkediyomu yoksa sağ sol ayri mi almak gerekiyor
26 May 2018 #2 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,171 Tepkime puanı 6,444 Puanları 113 Yaş 42 Amartisörler kendi içinde farketmiyorlar diye biliyorum. Arkalar için sağ sol farketmez ancak önerilen takım olarak değiştirilmesi diye biliyorum.
Amartisörler kendi içinde farketmiyorlar diye biliyorum. Arkalar için sağ sol farketmez ancak önerilen takım olarak değiştirilmesi diye biliyorum.
26 May 2018 Konuyu Başlatan #3 P PaTRoN... Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2018 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Hasip' Alıntı: Amartisörler kendi içinde farketmiyorlar diye biliyorum. Arkalar için sağ sol farketmez ancak önerilen takım olarak değiştirilmesi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Peki tesekkur ederim
Hasip' Alıntı: Amartisörler kendi içinde farketmiyorlar diye biliyorum. Arkalar için sağ sol farketmez ancak önerilen takım olarak değiştirilmesi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Peki tesekkur ederim