amortisör yine bozuldu

K&N filtre üreticisidir ayrıca KONI'de spor amortisör üreticisidir.Konfordan bahsediyorken KONI tamamen ters düşer bu duruma ayrıca 4 tane Koni'nin fiyatı 900-1000 YTL civarı bunların farkındasındır umarım.

birde şu var amortisörün illa patlak olması şart değil belli bir zaman sonra amortisörler zaman aşımı ve kullanıma bağlı olarak artık %50 hatta %30 işlevlerini yapabiliyorlar yani tam esneme işlemini yapamıyorlar o zamanda maddi imkan olanak varsa patlamasını beklemeden değiştirmek en mantıklısıdır bence

arkadaslar bugün yine amotisör leri degistirdiğim yere gittim ve biraz daha baslarını agrıttım. tamam hadi bu seferlik garantisi benden olsun dedi BLİSTEİN marka yarın takılacak bu markayı hic duymamıstım herhalde ucuz biseydir.hiç kullanan varmı arkadaslar.deneyelim bakıcaz en az üç ay gider herhade

arkadaslar bugün yine amotisör leri degistirdiğim yere gittim ve biraz daha baslarını agrıttım. tamam hadi bu seferlik garantisi benden olsun dedi BLİSTEİN marka yarın takılacak bu markayı hic duymamıstım herhalde ucuz biseydir.hiç kullanan varmı arkadaslar.deneyelim bakıcaz en az üç ay gider herhade
garanti işi iyi olmuş, ben bu markayı duydum ama hakkında kötü birşey duymadım. hatta bence iyi bir marka. birde bunu denersin, sonucu yazarsın buraya:)

güzel bi marka eskisi delphimiydi ona bin basar

K&N in filtre markası oldugunu biliyorum ama amortisörü görmesen yazmazım bi firmaya isim veripte yazdırmıs olabilir

blistein aklıma gelmemiş tavsiye ediceklerimden :)

Ustalarımız bu konuyu bir aydınlatsalar da bilgilensek.
Patlasın patlamasın kaç binde amortisörleri değiştirmek lazım ?
Monroe bir ara reklamlarında güvenliğiniz için 40,000 km de değiştirin diyordu.
selamlar

Bilstein oldukça pahalı bir amortisördür bedava nasıl takacaklar anlamadım aman dikkat et orijinal ve aynı zamanda cadde tipi olsun sport veya sprint modeli olmasın yoksa zıpzıp gibi gidersin yollarda :)

arkadaslar bugün amortisörler takıldı sahte falan degil amortisörun üzerinde bilstein damgası var gazlı üstelik germany takan usta bunlar GM den pahalıdır diyor banada kalite gibi geldi. boyutları uzunluk aynı ama gazın bulundugu kısım ve hareket eden çubugu epey kalın.süspansiyon aynı gibi araba artık tık demiyor inşaallah uzun süre kullanırım.

hayırlısı olsun

Güle güle kullan.

Geri