amortisör yine bozuldu

benim arka amortisör patlak servise girdimmi değişicem arada çok büyük fark yoksa gazlımı alsam

Arkadaşlar bu amortisörleri kaç km de bir değiştirmeli?He bide amortisörleri değiştirme zamanının geldiğini nerden anlarız?

valla 99dan beri hiç amortisör değiştirmedik sizce anormalmi?

Bir yanlışlık olmasın benim bildiğim kadarıyla gazlı amortisörler daha serttir. Zafira da monroe olmamalı çünkü opel monroe kullanmıyor GM marka amortisörler kullanıyor . 99 dan beri amotisör değişmemesi normal patlamadıktan sonra sorun yok patlayan yağlı amortisörlerin kenarlarından yağ sızar terleme yapar öyle anlayabilirsiniz.

Bir yanlışlık olmasın benim bildiğim kadarıyla gazlı amortisörler daha serttir. Zafira da monroe olmamalı çünkü opel monroe kullanmıyor GM marka amortisörler kullanıyor . 99 dan beri amotisör değişmemesi normal patlamadıktan sonra sorun yok patlayan yağlı amortisörlerin kenarlarından yağ sızar terleme yapar öyle anlayabilirsiniz.
Tabiki orjinal amortisörü değil sonradan takıldı;)

Ayrıca konfordan şikayetci olanlar çukurlardan geçerken içeriye sert vurma sesi gelenler amortisör kulelerinin altına amortisör ile temas eden yere tam boyutundan kauçuk parça kesip koyduklarında bu durum azalacak veya tamamen geçicektir.(ne yazikki amortisörlerin sökülmesi gerekiyor bunun için amortisör değiştiricek olanlara şiddetle önerilir.)

abi amotisörlerin patladığını nerden anlayabiliriz bizm araba 5 seneden beri orjinal amortisör kullanıyo servise götürdük 3 kez adamlar sağlam diyorlar ama imkansız yaaa
bizim araba 96 model astra, hala orj amartisörler var 120bin km de servis sağlam diyor:( değiştirirsem 4 adet gazlı monroe düşünüyorum. yalnız dikkat edin çok sahtesi var monroe marka amortisörlerin...

kauçuk işi aklıma çok yattı:alkis:

biz komple takozları değiştirdik ses devam etti ama sertlik gitti daha yumuşak oldu sanki arabanın kasisleri absorve etmesi fakat şu kütürtü hala var servise 3 kez götürdük her götürdüğümüzdede normal dediler

vectra b dmeissinde cd mi gls mi gt mi
özellikle gt nin farklı oluyo onada dikkat etmek lazım burda bazı servisler gt lere gls amortisörü takıyo ucacaklar bi virajda
sende olmadı K&N yada KONI falan taktır özellikle koni sırf amortisör üzerine bi kurulus.

Geri