Ambulans Geçecek!

veteriner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ÜLKEMİZDE AMBULANSA YOL VERMEYİ BİLMİYORUZ.Ambulans sirenini çalıyo bizim kaliteli sürücüler yol verecem diye, yolu kapatıyorlar.Yol verim diye başka araçlara çarpıyorlar, yayaya vuruyorlar.Ambulansa yol vermeseler daha faydalı olacaklar, can ve mal zayiatı sadce ambulansın içindekiyle sınırlı kalacak.Adam kırmızıda duruyor ve arkadan ambulans kendi arkasında değil de başka şeritte bile olsa bizimki kırmızı ışıkta ambulansı bahane edip geçiyor.Garip milletiz valla.:) :)

Garipliği millete genelleme yapmayalım.:(
Yazdıklarınna inalıcak gibi değil ama malesef bazı yeteneksiz.bilgisiz,hoşgörüsü olmayan saygısız kişler bunları yapınca gerçek oluyor.:(
Bu kişilere nedense az gelir. Ambulansın peşine takılıp sonrada bunu büyük bir iş yaptığını zannedip öğünenlerde var. Esasında yazdıkların yetersiz kalır.:mad:

Hele bide ambulansın arkasından nasıl gidiyorlar.

Genellemeye katılmıyorum. 29 yaşındayım ve bu zamana kadar haberler haricinde hiç rastlamadım. Hatta geçen hafta istanbuldaydım ve dediğin gibi ambulans sirenini duyan herkes çokta güzel bi biçimde yol verdiler. Ama dediğin gibi yapan illaki dengesizler vardır.

Genellemeye katılmıyorum. 29 yaşındayım ve bu zamana kadar haberler haricinde hiç rastlamadım. Hatta geçen hafta istanbuldaydım ve dediğin gibi ambulans sirenini duyan herkes çokta güzel bi biçimde yol verdiler. Ama dediğin gibi yapan illaki dengesizler vardır.
:good: :good:
ben de uzun zamandır sık sık istanbula gidip geliyorum, çok farklı trafik durumlarında ambulanslarla karşılaştım, herkes güzel bi düzen içinde ambulansa yol açıyordu
arkasından gitmek için birbirini sıkıştıran çok gördüm gerçi ama diğerleriyle karşılaşmadım hiç,
ama o çeşit öküzlerden kesin heryerde vardır, cehalet ve siren sesinin verdiği panik de etkili olabilir tabi

istanbulda ambulans şöfürlüğü yapmıs biri olarak kısa bi anektot;
arkada acil bir hasta E5 teyiz ,GATA Haydarpaşa istikameti ve ilk kural olarak sol şeritten gitmeliyiz.amcamın biri solda 80 le gezintiye çıkmış.sesli uyarıya kulak asmıyor,sellektörü aldırmıyor,megafondan plakasını okuyup '' plakanıza cezai işlem uygunlanmıştır'' uyarısına aldırmıyor.
ve inanmazsınız
aynı megofandan küfürü yeyince , nasılda geçti orta şeride.
demek ki bazıları için anladıkları dilden konusmak lazımmış.

malesefki bu şekilde insanların acizliklerinden yararlanmak isteyen çok var.
birde garip bir şekilde illaki ambulan kişinin arkasına gelecek dikiz aynasında ambulansı görecekte ondan sonra sağ şeride geçmek için çaba harcayacak trafik sıkışık oluncada sorun çıkıyor tabi sağa giremeyip zorluyor istanbulda yaşayan birisi olarak bunu herzaman görüyoruz dışardan istanbula gelenler bence bu konuda yorum yapmamalı hergün karşılasıyoruz bu gibi olaylarla

istanbulda ambulans şöfürlüğü yapmıs biri olarak kısa bi anektot;
arkada acil bir hasta E5 teyiz ,GATA Haydarpaşa istikameti ve ilk kural olarak sol şeritten gitmeliyiz.amcamın biri solda 80 le gezintiye çıkmış.sesli uyarıya kulak asmıyor,sellektörü aldırmıyor,megafondan plakasını okuyup '' plakanıza cezai işlem uygunlanmıştır'' uyarısına aldırmıyor.
ve inanmazsınız
aynı megofandan küfürü yeyince , nasılda geçti orta şeride.
demek ki bazıları için anladıkları dilden konusmak lazımmış.

puhahaha helal olsun ustad.. ağzına diline sağlık.. o yaptığını bende yapabilsem bi 10 yaş gençleşirim heralde:)

Geri