Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koltuk yanları için tek çip 3'lü şerit led kullandım. Özellikle tek çip kullandım çünkü 3 çipli şerit led çok yoğun ve boğucu bir görüntü oluşturuyordu. Mantar led de denedim ama onu temizce sabitlemek için minik bir delik gerekiyordu, elbette aşırı titiz olduğum böyle bir şey yapmadım
Ruhsat gözünün kulp'u için yaptığım aydınlatma aslında biraz zahmetli ve hikayesi çok farklı. Zahmet olan kısmı yapması değil, ışığın kenarlardan sızıp kötü görünmemesini sağlamak (Aşağıda8. fotoğrafta kırmızıyla işaretledim). Burada da özellikle tek çipli şerit led kullandım zira 3 çip şerit led veya mantar led ile ışığın sızdırmazlık raporunu alamazsınız
şimdilik kısaca fotoğraflarla özetliyorum, yapmak isteyen olursa istediği noktada daha detaylı bilgi veririm.
Ruhsat gözü yerinden çıktıktan sonra geçmelerinden çıkarılıp 2'ye ayrılıyor: