bazen mecburiyetten çıkıyor dostum.
ya tamamda benim anlamadığım alyansı çıkardıktan sonra neden taaaa ön camın dibine yada oraya gitme ihtimali olan bir yere koyar ki

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazen mecburiyetten çıkıyor dostum.
:bir: aslında takmak istemiyorum kerem kardeşim ama bi nevi tasma misali... hatun kendini güvende hissediyor. emre'nin dediği gibi... sanki çıkartamayacağım :sulanma::dil:
yok yok. bende o tarz işler yok![]()
ya tamamda benim anlamadığım alyansı çıkardıktan sonra neden taaaa ön camın dibine yada oraya gitme ihtimali olan bir yere koyar kiBahadır keşke kapı cebine koyaydın be
![]()
Bahadır bu sana ders olsun bulmuşsun mis gibi hatun o alyansı bence bi daha çıkarma ilk mesajda bahsettiğin sopayı dayamakla kalmayabilirçok selam söyle pek muhabbet fırsatı bulamamıştım ama çok şeker birine benziyordu. gelin hanımı çok beğendiğimi belirtmek isterim
![]()
:bir:Bu işin bahanesi olur düşürmekten korkuyorum, en iyisi bundan sonra takmayayım de yengeyi kandır![]()
Bahadır bu sana ders olsun bulmuşsun mis gibi hatun o alyansı bence bi daha çıkarma ilk mesajda bahsettiğin sopayı dayamakla kalmayabilirçok selam söyle pek muhabbet fırsatı bulamamıştım ama çok şeker birine benziyordu. gelin hanımı çok beğendiğimi belirtmek isterim
![]()
facebook gibi forumuz maaşallah daha ne olsun kerem kardeşim :dil:Bahadır benim ortaokul arkadaşımdır.O zamanda usluydu şimdide usluMaşallah gelin kızımızla uyumları süper...Beğendim ben çifte kumrular gibi birbirlerine pek yakışmışlar
![]()
Bazı hatunlar aksine alyaslı erkeklerle daha ilgili. Tasma parmakta bitse, o ne güzel.
Bahadır benim ortaokul arkadaşımdır.O zamanda usluydu şimdide usluMaşallah gelin kızımızla uyumları süper...Beğendim ben çifte kumrular gibi birbirlerine pek yakışmışlar
![]()