''ALTİVİ'' bilen varmı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel bi soru:) Sanırım noter huzurunda kura çekiliyor..

2000ytl çöpe mi o halde :confused: :confused: :confused: yani çünkü herkes verir 18000 yerine 100teklif=2000ytl daha... Bence de kura gibi veya başka bir espirisi vardır muhakkak.

*******İhaleyi kazanan teklif, belirtilen TAVAN SATIŞ FİYATINA EN YAKIN BENZERSİZ TEKLİFTİR. Aynı teklifi veren kişi sayısı birden fazla olursa, o teklif geçersiz hale gelir. İhale kapandığında, teklifler bu kural doğrultusunda incelenir ve birden fazla girilen teklifler elendikten sonra benzersiz en yüksek teklif ihaleyi kazanır.*******

böyleymiş.... yani birden çok kişi aynı rakamı verirse o teklif geçersiz oluyormuş. Olay bence çok şans işi. Çünkü benimde aklıma gelen 1 kişi veya 2 kişi 200 teklif vs... şeklinde excel'de sayı kombinasyonlarını, rakam listesini oluşturmak sanırım herkesin aklına geliyordur. Bu yapılanmada tek bir kesin gerçek varki o da altivi teklif verip ihaleyi kaybeden yüzlerce binlerce teklif sayesinde çok iyi kazanıyor.

Son düzenleme:
Şimdi bende baktım biraz ama diyelimki bu BMW'ye misal 5 kişi 100er kez tavan fiyatını 18000YTLyi vermiş olsun.

sonuç nasıl belirlenecek ? Herkes aynı fiyatı vermiş ?

Eğer sen 17999 verdiysen araba senin oluyor.

ban18.png
valper2.png
valper.png
Tarih: 27.04.2007
Araç: VW Jetta Comfortline
Kazanan Teklif: 14.796 YTL
Piyasa Değeri: 50.090 YTL
Açıkcası ihaleyi kazanacağımı hiç tahmin etmemiştim. Kazandığımı öğrendiğimde ise arabayı bana bu fiyattan teslim edeceğinize inanamıyordum. Mutlaka altından bir bit yeniği çıkacak diye düşündüm. Arabayı teslim aldığımda çok rahatladım. Şimdi sıra diğer ihalelerde. Volkan Alper
bar2.png
enesalisevgi_2.png
enesalisevgi.png
Tarih: 14.04.2007
Araç: Seat Leon
Kazanan Teklif: 9.239 YTL
Piyasa Değeri: 37.850 YTL
“İnanılması zor ama 37.850 YTL’lik bu güzelim arabayı sadece 9.239 YTL’ye aldım. Şimdi bütün arkadaşlarım sitenize üye oluyor. Böyle harika bir sistemi Türkiye’ye getirdiğiniz için teşekkürler Altivi.” Enes Ali Sevgi
bar2.png
byildiz2.png
byildiz.png
Tarih: 13.04.2007
Araç: VW Golf 1.6 Midline
Kazanan Teklif: 12.986 YTL
Piyasa Değeri: 44.000 YTL
Hayatımda ilk kez şans yüzüme güldü. Bu fiyata olmasa 0 km. araba sahibi olmama imkan yoktu. Etrafımdaki herkese tavsiye edeceğim. Teşekkürler Altivi. Burhan Yıldız
bar2.png
huseyinozdemir_2.png
huseyinozdemir.png
Tarih: 12.04.2007
Kazanan Teklif: 11.945 YTL
“Sitenizden araba ihalesine ikinci katılışımdı. İlkinde yanlış teklif verdiğim için kazanamadım. Ama ikinci denememde Seat Leon’un sahibi oldum. Bundan sonra da diğer ihalelerde şansımı deneyeceğim.” Hüseyin Özdemir
bar2.png
okosebay2.png
okosebay.png

Tarih: 06.04.2007
Araç: Suzuki GSR 600
Kazanan Teklif: 5.045 YTL
Piyasa Değeri: 17.750 YTL
Harika bir motosiklet. Kendim kullanamayacağım için erkek arkadaşıma hediye edeceğim. Sanırım bundan daha güzel bir hediye olamazdı. Zaten diğer ihalelerinizin de sürekli takipçisiyiz. Bundan böyle Altivi'deki tüm ihalelere katılmayı düşünüyorum. Sirada lap top var.

seatbl.png
onuryazici.png
Tarih: 04.04.2007
Kazanan Teklif: 11.892 YTL
“11.892 YTL’ye 0 km. Bir Seat’a sahip olabileceğimi söyleseler inanmazdım. Arabayı teslim almaya arkadaşımı yolladım.Anahtarı bana teslim ettiğinde hala inanamıyordum.Bundan sonra sitenizin müdavimleri arasında olacağım. Harikasınız!” Onur Yazıcı
bar2.png
seha1.png
seha2.png
Tarih: 31.03.2007
Kazanan Teklif: 11.967 YTL
Böyle bir otomobile bu fiyata sahip olduğuma hala inanamıyorum. Teklifimi attığımda kazanacağım konusunda pek fazla umudum yoktu, ama benim teklifim benzersiz tek teklif olunca, bu araçta benim oldu. Altivi'ye herşey için çok teşekkür ederim.
Seha Çankaya

bar2.png
koca2.png
koca_copy.png
Tarih: 27.03.2007
Araç: Mini Cooper
Kazanan Teklif: 13.639 YTL
Piyasa Değeri: 46.466 YTL
Piyasa değeri 46.466 YTL olan Mini Cooper'a 13.639 YTL fiyatla sahip olduğumu öğrendiğimde gerçekten çok şaşırdım. Bu sitedeki tüm ihalelerin çok açık ve şeffaf olduğuna inanıyorum. Şansı olan ve daha çok katılan kazanıyor. Buna örnek kendimi gösterebilirim. Sitenize her şey için çok teşekkür ediyorum.
Gürsel Koca

bar2.png
aydeneryilmaz.png
aydener_yilmaz_bmw.png
Tarih: 26.03.2007
Araç: BMW 3.16i Sedan
Kazanan Teklif: 13.968 YTL
Piyasa Değeri: 72.000 YTL
Piyasa bedeli 72.000 YTL olan BMW 3.16i Sedan marka otomobili, 13.965 YTL'ye kazandığımı öğrenince inanamadım. Anahtarları teslim aldığımda duyduğum mutluluğu size anlatamam. Siteniz beni piyasa bedelinin çok altinda bir fiyata araba sahibi yapti. Bu fiyata son model bir BMW sahibi olduğuma hala inanamıyorum. Her şey için çok teşekkür ediyor, yeni ihalelerde buluşmak üzere diyorum.
Aydaner Yılmaz

bar2.png
mgorguner.png
mgorguner_1.png
Tarih: 23.03.2007
Araç: Honda City 1.4S
Kazanan Teklif: 7.268 YTL
Piyasa Değeri: 25.800 YTL
Sitenizde ilk kazandığım arabadan sonra bir kac kere daha ihalelere katıldım. Bir kere kazanmış olmak güvenimi daha da artırdı. Honda City marka otomobile piyasa değerinin çok altında sahip oldum. Sitenize karşı olan herkese belirtmek isterim ki, bu sitede sistem çok güvenilir. Kimse kazanamam diye düşünmesin çünkü kazanma şansınız kesinlikle herkesle eşit derecede.
Murat Görgüner

bar2.png
honda_recai_erbey.png
honda_recai_erbey_1.png
Tarih: 23.03.2007
Kazanan Teklif: 7.497 YTL
Piyasa Değeri: 25.800 YTL
Başta Şunu söylemeliyim ki, ihalelere katılırken hiç de ümitli değildim. İhale sonuçları açıklandığı zaman Honda City 1.4S marka otomobil, 7.497 YTL fiyatla vermiş olduğum teklif ile kazandığımı öğrendim. Sizlere her şey için çok teşekkür ediyorum. Piyasa bedeli 25.800 YTL olan bu otomobilin anahtarlarını teslim aldığımda sizlere ve sitenize olan güvenim tam anlamıyla bir kat daha arttı. Bundan sonraki ihalelerde başarılar diliyorum.
Recai Erbay

bmwr_1.png
bmwr_2.png
Tarih: 22.03.2007
Araç: BMW 3.16i Sedan
Kazanan Teklif: 13.895 YTL
Piyasa Değeri: 72.000 YTL
Altivi'de her şey çok sistematik işliyor. Tüm ihaleler çok güvenilir ve ilkeli bir şekilde sonuçlanıyor. BMW 3.16i Sedan'ı piyasa fiyatının çok altında, hayal edemeyeceğim bir rakama sahip oldum. Altivi'ye her şey için çok teşekkür ediyorum.
Murat Görgüner

bar2.png
kaw.png
kaw2.png
Tarih: 22.03.2007
Araç: Kawasaki ER-6n
Kazanan Teklif: 4.780 YTL
Piyasa Değeri : 16.233 YTL
Hayallerimdeki Kawasaki motora inanilmaz bir fiyata, 4.780YTL'ye sahip oldum. Sitenize eğlence için üye olmuştum çünkü ihalelere katılmak ve teklif sunmak çok keyifli. Ancak sahip olmayı çok arzu ettiğim Kawasaki marka motoru vermiş olduğum teklifle kazandığımı öğrenince çok daha keyiflendim. Teşekkürler.
Barış Bıyıklı

popupimg4.jpg
popupimg3.png
Tarih: 19.01.2007
Araç: Mini Cooper
Kazanan Teklif: 13.639 YTL
Piyasa Değeri : 46.466 YTL
Mini Cooper ihalesi sonucunda en yüksek benzersiz teklifi veren O.Emrah Temelli "Hayalimdeki arabaya bu uygun koşullarda sahip olmak harika" dedi.
O. Emrah Temelli
bar2.png
hon1.png
hon2.png

Tarih: 19.01.2007
Kazanan Teklif: 7.740 YTL
Piyasa Değeri : 25.800 YTL
İhale sonucunda en yüksek benzersiz teklifi vererek Honda City 1.4S'e sahip olan Atilla Genç "İhale sonuçlarını beklerken yaşadığım heyecan çok keyifiydi" dedi.
Atilla Genç

hepsi alıntıdır

:eek::eek::eek::eek:

Bu yapılanmada tek bir kesin gerçek varki o da altivi teklif verip ihaleyi kaybeden yüzlerce binlerce teklif sayesinde çok iyi kazanıyor.

öyle diyorsunda paran yanmıyor diyor 1. sayfada Corsac arkadaşımız.. paran yanmıyorsa sürekli kovalanabilir..

olurmu yaa elbette yanar para:)
yoksa bu adamlar ne kazanacak millete calısırlar yanii;)

bmw nin 13.895 ytl verildiği yazıyo peki bunun dışında başka bir ücret ödüyormu???

Geri