alt tarafı sürttüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mfg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mfg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün gece bir çukura düştüm alt tarafın fotolarını zorda olsa çekmeye çalıştım görüntü canımı çok sıktı servislik bir durum varmı sizce
maalesef fotoları ekleyemedim servere yükleme esnasında hata oluşuyor bu sorunu nasıl aşabilirim:mad:

fotoyla olacak iş değil ciddi problemler açabilir götürüp baktırın derim..

geçmiş olsun en yakın servise bi göster...özel servis olsada olur ellerine yapışmaz...kaldırıp bir baksınlar.sende zaten nerden vurduğunu tahmin ediyosundur gözle görünen birşey yoksa fazla sorun olcak bişi olacağını zannetmiyorum ama gözle bakmak lazım işte....

evet evet birazdan servise gidecem sonuçları dönünce mutlaka arkadaşlarla paylaşacağım teşekkür ederim

araçta karter koruma varmıydı karter korumanın önemi bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor

arkadaşlar dediğiniz gibi ihmal yapmayıp bir özel servise gittim çok önemli bir şey yokmuş çok şükür ama fena sürtmüşüm opel yine sağlamlığını kanıtladı yaşa opel

geçmiş olsun, imza alanınıza da AD-SOYAD yazarsanız, isminizle hitap etme şansımız olur..

geçmiş olsun, imza alanınıza da AD-SOYAD yazarsanız, isminizle hitap etme şansımız olur..

teşekkür ederim form isimim nerede yer alacak kavrayamadım ama adım mehmet fatih :good:

ekranın sol üst tarafında, Profiliniz yer alıyor.. oraya basın, yine sol tarafta, İmza ayarları var..

orayada bastıktan sora, adınızı ve soyadınızı ekleyin, kaydet tuşuna basın..

kolay gelsin..

Geri