alt takımda yağlanabilecek yer!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spike

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sıvı sudan etkilenmeyen gres alacağım, bi yerde görmüştüm tüpün ağzında uzun fıskıyesi mevcut güzel bir ürün ama alt takımda yağlanabilecek nereler vardır? kanala çıkıp kendim yapacağım için nerelere sıkmamı önerirsiniz?

Yeni nesil otomobillerde gresörlük (gresörlükler ağır/ticari vasıtalarda ve eski nesil otomobillerde bulunur) bulunmuyor o nedenle senin hiçbir yeri yağlamana gerek yok.

alttan gelen bir gıcırtı var viraj lastikleri dediler onlara sıksam nasıl olur? yerini bir bulsam şimdiye kadar hallederdimde :D

İyi bir gres almak için X harcarsan alt viraj demir lastiklerini veya zrot kafalarını değiştirmeye de X harcarsın...Vectra a ların bile kullanma klavuzunda yazıyor süspansiyonda yaglanacak yer yoktur diye ki 25 yıllık araba oldu nerdeyse

sudan etkilenmeyen özel gres 8 TL viraj lastikleri çifti 10 TL 30 TL el emeği istiyor komple söküp takacak oldu sana 40 TL neresi X neresi Ğ ????? hadi bakalım

bende fark ettim yağmurlu havalarda salıncaklar vs engebeli yollarda bile daha sessiz güzel hareket ediyor yağlamak benimde aklıma yatıyor

Geri