Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğumgünün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah hemşerim
Geçen gördüm senin arabayı cadde cafenin orda gündüz farlarından tanıdım arabayı bide sonra baktım perdeler var tamam dedim. Cafe ye girdim bende baktım ama göremedim seni görsem selam verecektim.
Doğumgünün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah hemşerim
Geçen gördüm senin arabayı cadde cafenin orda gündüz farlarından tanıdım arabayı bide sonra baktım perdeler var tamam dedim. Cafe ye girdim bende baktım ama göremedim seni görsem selam verecektim.
Cadde kafede Monopol veya tabu oynayan bir grup var ise özellikle kişneye kişneye o grubun içindeyim
Gecen gündüz fazları açık kalmış bene 5 saat sonra fark ettim Az önce sanayiye elektirk ustama gittim. Gündüz farlarını parklara bağladım ama parklar acıkken hep yanmıyor birde swich yaptık parklar acıkken yanıp sönüyor. Hoş bu aralar hep güzdüz farlarım acık hevesim gidesiye kadar
Keşke görüşseydik bir çay ısmarlardım.