Alonso, McLaren'den ayrıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Goksad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Goksad

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:eek: F1’de iki kez üst üste şampiyonluk kazanan İspanyol pilot Fernando Alonso, McLaren’den ayrıldı.
Alonso’nun menajeri, F1 pilotunun 2009 sonuna kadar sözleşmesinin bulunduğu McLaren-Mercedes’ten ayrıldığını açıkladı. Alonso’nun sözleşmenin feshinden ötürü tazminat ödemeyeceği belirtildi.
Menajeri, Alonso’nun yeni sezonda hangi takıma gideceğini söylemedi ve "Alonso, istediği takıma gitmekte serbest" dedi.
İspanyol "Marca" gazetesi, eski takımı Renault’nun Alonso’yu geri istediğini, İspanyol pilotun ise Renault yerine küçük bir takıma giderek yeni bir atılım yaptıktan sonra Ferrari’ye gitme düşüncesinde olduğunu yazdı.

Ferari ye gececek heralde

Umarım Ferrari'ye geçmez. Benim için Ferrari biter o zaman.
Zaten Ferrari'nin başkanı da sezon sonunda Alonso'yu bayağı övmüş şişirmişti kıl oldum orda zaten.

Cehenneme kadar yolu var...

Allah korusun Ferrari'yi Alonso'dan. Şahsen sırf bu yüzden yıllardır tuttuğum takımı bırakırım. Gider BMW'ci olurum :)

Ferrariye geçerse harbiden çok kötü olur Tifosiler kıl Alonso'ya(bende kılım)... Şaka maka mclaren in eski takımını biz mi alıyoruz Raikonen'de bizde... gerçi Raikonen bizdeyden Alonso hayatta gelmez gelmesinde Montoya gelsin...

noolcak gittiği takım öder tazminatı olur biter s:

Allah korusun Ferrari'yi Alonso'dan. Şahsen sırf bu yüzden yıllardır tuttuğum takımı bırakırım. Gider BMW'ci olurum :)
Ya renault'dayken ferrariye ve m.schumacher'e karşı yapmadığı çirkeflik kalmadı.O yüzden bende ççok sinir oluyorum gördüğüm zaman

Geri