(Allah rızası için..) Başın Sağolsun Dragon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rabbim acınızı dindirsin... Başınız sağolsun...

inna lillahi ve inna ileyhi raciun

inna%20lillah%20ve%20inna%20ileyhi%20raciun.jpg

Son düzenleme:
başın sağolsun abi mekanı cennet olsun

babsızlığı iyi bilirim yavuzum başın sağolsun allah kabir azabından koprusun mekanı cennet olsun

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin.bu tarz olaylarda insana en çok etki eden ki ben kendimden bilirim rahmetli babam gözlerimin içine bakardı böyle birşeyler yap diye ama sizin elinizden hiç birşey gelmiyor paranızın pulunuzun malınızın hiç bir hükmü ve gecerliliği yok en sonunda bu fani dünyadan göçüp gidiyor.aklınızda hatıralarınız ve en çokta o çare dolu bakışları kalıyor. yani ölüm geldiyse haneye baş ağrısı bahane

başın sağolsun yavuz abi, mekanı cennet olsun, allah rahmet eylesin...:(

Allah rahmet eylesin. sizlere allah sabır versin. babanızın mekanı cennet olsun inşallah. allah kabir ızdırabından korusun onu.

başınız sağolsun, Allah sabır versin.

Bende yeni gördüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sabır versin...

Allah rahmet eylesin dragon. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Sevdiklerini kaybetmenin acısı büyük oluyor, biliyorum. Acılar paylaştıkça, dinmez ama azalır. Bizler, sevinçlerinizi olduğu gibi, acılarınızı da paylaşmaya hazırız, buradayız.

Mekanı cennet olsun. Dualarım anneniz için.

Başınız sağolsun, ALLAH sabırlar versin...

Geri