Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım sen linki bi incele istersen belki derdine derman olurArkadaş kötü niyetten söylememiş belli. Öncelikle şükür. Allah olmayanlara daha iyisini versin inşallah... Bende bazen öyle yapayım demiyorum değil.
Benimde sıkıntım araçtan gelen tıkırtılar...... Tamam 10 yıllık yorunluk var ama, yinede acayip canımı sıkıyor sesler... Diğer türlü bir şikayetim yok kardeş kardeş anlaşıp gidiyoruz...
Ama ahtım var bundan sonraki aracım en fazla 4 yaşında olacak, gerekirse daha az tutulan bir marka olabilir ancak yaşlı olmayacak....
Koltuğu gıcırdarmı bir aracın ya...
Arkadaş kötü niyetten söylememiş belli. Öncelikle şükür. Allah olmayanlara daha iyisini versin inşallah... Bende bazen öyle yapayım demiyorum değil.
Benimde sıkıntım araçtan gelen tıkırtılar...... Tamam 10 yıllık yorunluk var ama, yinede acayip canımı sıkıyor sesler... Diğer türlü bir şikayetim yok kardeş kardeş anlaşıp gidiyoruz...
Ama ahtım var bundan sonraki aracım en fazla 4 yaşında olacak, gerekirse daha az tutulan bir marka olabilir ancak yaşlı olmayacak....
Koltuğu gıcırdarmı bir aracın ya...