Allah Korudu...

berk_ay87

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
rkadaşlar hafta sonu Malatyya gezmeye gittik arkadaşlarla. gitmişken de balata vik vik ötüyordu onu sorayım dedim. Verilmiş sadakam varmış usta lastikleri sağ sol çevirtip baktığında iki lastiğinde fena halde içten yediğini gördü. (tellere kadar inmiş) 18 aylık lastikleerdi. Verilmiiş sdakam varmış diyorum virajlara 110 130 girdiğimiz oluyordu bir de top atsaydı :(

Neyse esas canımı sıkan rot balansçı ve lastikçi bunlar ekmeğini bu işten çıkartmıyor mu? Hadi diyelim rot balansçı görevini yapamadı, sonra ki hafta lastik havalarını kontrole götürdüm hem kontrol edildi hem de sğ ön teker sökülüp geri takıldı. Hiç mi görmediler. Neden dikkat etmezler.

Şimdi diyecekisniz hocam siz hiç mi farketmediniz. evet son 2 haftadır araç sola çekiyordu ama ben dağ başında yasıyorum o kadar kolay gidilmiyor merkeze dedim bi şey olmaz. ama her şey ortada. ALLAH KORUDU, SİZ SİZ OLUN HAFTADA BİR KONTROL EDİN LATİKLERİN İÇ DIŞ YANAKLARINI!!!

Neyse balata değişti 80 tl, Zaman yetmedi servisteki eleman corsa hayranı gaiba araca bindi ve çekişle ilgili zayıf olduğunu söyledi ve rahat hava almadı gibi bi şeyler söylemişti. kendinin zamanı yetişmediği için başka zaman bıraktı ama Malatyaya her zaan gidemem. acaba o söylediği olay nedir? ben 2 hafta önce bilgisayara taktırdım hata göremediler. ve benim aracım hep öyle yani 1700 1800 devire kadar bygın ve sonra koltuğa alıyor. ( corsa essentia 1.3 dizel 2004)
hoş Forumlar...

allah koruyor kardeşim ecel saatin gelmedi ise o lastik patlasada bi şey olmaz .
daha bu sabah yaşadım önümde bi araç var önün 100 m önünde bir araç daha seyir halindeyiz baktım geliş yolu boş .
sollamaya kara verdim kafamı çıkarmamla bir mercedes vitonun rüzgarını hissetmem bir oldu .
nerden geldi nasıl geldi düz yolda ben onu nasıl görmedim ben o direksiyonu nasıl ne ara sağa kırdım hiç farkında değilim ....
velhasıl saati gelmeden gitmek yok... :)

Geri