çok geçmiş olsun seninki gene iyi biriymiş bende dahada yavaş oldu park halindeyken 5 ile yavaş yavaş çıkarken yaşlı kadın benim arabaya yapışa yapışa yürüyormuş ayağının hafif yanından geçdim belki ayağına bile değmedi lastikya neyse aynen senin gibi hastaneye gidelim teyze dedim zaten tamda hastane önündeydik şansa
bir girdik ayağının röntgeni çekildi falan bir şey yok tertemiz çıkdı allaha şükür.. ama işde iyilikden maraz doğar hesabı kadın hastanede diyorki boynumda ağrıyor belimde ağrıyor anladım orda teyzem bütün sıkıntılarını hastalıklarını bulduya benim gibi enayiyi bana kakalıycak neyse doktorda bana bakdı anladı kaş göz yapdı teyze cingöz her şeyi sana çakıcak dedi doktorda espri yapıyor ultrasonda çekelimmi teyze diyor

teyze hafif lastik ayağaının kenarından geçmiş hiç bir şeyin yok ne alakası var boynunla sırtınla bu kazanın dedi doktor kadın hayla konuşuyor neyse son insanlığıda yapıyım gel teyze evine bırakıyım seni dedim demez olaydım beni pazara sokdu alış veriş yapdı maşallah ayağı ağrıyan kadın pazardan 10 torba şeyle döndü

yani anlıycağın kadının şöförüde olduk evine bırakdım bende senin gibi telini aldım telimi verdim ama aramadım aramaya tırsdım elimizi versek kolumuzu kapar diye korkdum şimdi arıycaz teyze nasıl oldun diye kötüyüm gel beni şuraya buraya kötü diyicek diye tırsdım
yani iyi niyetini hakkatten kötüye kullananlarda çıkıyor seninki gene iyiymiş amcam..