- Konuyu Başlatan
başına gelen talihsiz olay için çok üzüldüm, bende samsunda yaşıyorum hatta doğma büyüme samsunluyum, 6 sene üniyi eskişehirde okudum, bence seninde biraz hatan var bu olayda, başına böyle bir olay geldikten hemen sonra bence derhal karakola gidip olanları anlatıp, aracın plakasını verip şikayetci olman gerekirdi, eşinin ve senin piskolojik olarak etkilendiğini ve aracına yumruk atıldığını anlatmalıydın ama sen sadece telefonla ihbar yaptın sanırım,
gece gece uğraşmak istemedin, mahkemeye çıkarız diye düşünüp vazgeçtin sanırım ve o serserilerin yaptığıda yanlarına kar kaldı cezalarını alamadılar ve bu tipler güngeçtikçe çoğalacaktır
Hırsızın hiç mi günahı yok misali ben kendimde hata göremiyorum.Ben durumu 155 e anında bildirdi,polis ne yaptı bilemem.Bu arada bu kadar duyarlı bir kişi olarak sizin samsunda yaşadığınıza pek inanasım gelmiyor.Size duyarlılğınızı göstermek için bir test öneriyorum,hemen istiklal caddesine çıkın 1 saat dolaşın en az 20-30 kişinin size omuz attığına şahit olacaksınız üstelik sizden özür dahi dilemeyecekler.Samsun ülkemizin suç oranı en yüksek illerinden birisidir,üstelik bu suçların çoğu adi suçlardır,bunun sebebide işsizliktir.Ne kamu yatırımı ne özel sektör yatırım yapmış,halkın büyük kısmı ilin yerlisi değil.Yaptığım tespitler kendi görüşümdür,beğenirsiniz beğenmezsiniz buna da saygı duyarım.Çok eskiden bu şehirde de fuar kurulurdu bol eğlence olurdu ama şimdi yok.Sizin anlayacağınız Samsun eski samsun değil artık.