Alınabilitesi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ghent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:)

Selam arkadaşlar. Yakın bir arkadaşım 207 GTsini satıp 1.3 CDTi Corsa düşünüyordu sport.Ancak bugun 1.6 GTC düşündüğünü söyledi,şunu bulmuş takaslı olarak..

Sizce fiyatı nasıl ilk olarak? 2. bu aracın yakıt durumu nedir,nasıl yakar,LPG ye müsait midir,kronik veya çok çıkan sorunları nedir bilgi vermeniz mümkün mü? Astralar hakkında bilgiye sahip değilim.

http://www.sahibinden.com/kazasiz_2007_model_35000km_de-49WQQaXQQ17780357WQQpXQQdisplayitem

Kimsenin biligisi yokmu Astra 1.6 115 hp hakkında?

canın istediğinde sana cevap verebilecek tepkilere sahip değil malesef her ne kadar kendi kategorisinde mükemmel bir motor olsa da...hepimizin bildiği bir motor sonuçta... fazla açıklama yapmaya gerek yok.. ancak bu tasarımın altında daha agresif daha tepkili, daha destekleyici bir motor olması, onun tercih edilmesi gerekir,
tabii vergi avantajının da etkisiyle uygun fiyatı ile ilgi çekebilen bir alternatif olarak bakılması gereken bir model de olabilir bakış açısına göre,
ancak GTC de ilk tercih bu olmamalı...

Emre bu fiyatlara cikabiliyor ise biraz daha koyup 1.6 turbo alsin çok daha memnun kalir.

bu koşullarda Corsa sport 1.3 CDTİ almak çok daha mantıklı bence 1.6 GTC ile uğraşılmaz turbo olsa iyi de

207 gt den sonra binilecek araç değil bence. aynı şey corsa için de geçerli. haaa "207 gt gibi koşmasın, yürüsün yeter" diyorsa o zaman diyecek bişey yok.

Araç hakkında yorum yapamayacağım ama başlık gerçekten olmamış. İlk okuduğumda şöyle 5 saniye falan düşündüm. Ne anlatılmak isteniyor diye... Sonra anladım ve aklıma ilk gelen sözcük "ALINABİLİRLİĞİ?" oldu.

Amma arıza adamsın diyeceksiniz belki ama ne yapayım? Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım... :)

Araç hakkında yorum yapamayacağım ama başlık gerçekten olmamış. İlk okuduğumda şöyle 5 saniye falan düşündüm. Ne anlatılmak isteniyor diye... Sonra anladım ve aklıma ilk gelen sözcük "ALINABİLİRLİĞİ?" oldu.

Amma arıza adamsın diyeceksiniz belki ama ne yapayım? Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım... :)

Biliyorum zaten bilerek yazdım ve mesajın başına :) koydum :P daha çok dikkat çeker düşüncesi ile..

Arkadaşlar 207GT nin satılma sebebi zaten çok yakıyor olması..Daha az yakıt harcayan ancak görünüş açısından 207yi aratmayacak bir model arıyoruz.Bu sebeple turbo falan olması düşünülmüyor.

Sadece gitsin yeter mantıgı ile yani :)

motorla işi yoksa alınabilir tasarım olarak muhteşem bir araç ama böyle bir aracım varken de biraz yürüsün isterim.

z16 ya powerbox uygulandı arkadaşlar çokda tatminkâr olmuş.. azcık uraşmayı seviyorsa alsın derim 130-135 hp civarında ölmez bitmez ama uçmazda :D

Geri