Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye'de 144 yok diye biliyorum. Parça sıkıntısı yaşamayayım ve uygun fiyatlı olsun diyorsanız MK1 kasa Alfa Romeo 156 alıp geçin illa ki Alfa Romeo kullanmak istiyorsanız. Muhtemelen bir arabadan tüm beklentilerinizi karşılayacaktır.
Türkiye'de 144 yok diye biliyorum. Parça sıkıntısı yaşamayayım ve uygun fiyatlı olsun diyorsanız MK1 kasa Alfa Romeo 156 alıp geçin illa ki Alfa Romeo kullanmak istiyorsanız. Muhtemelen bir arabadan tüm beklentilerinizi karşılayacaktır.
güzel hoş arabadır ancak artık hem çok yaşlı 146'lar hem de parçaları bulmak çok sıkıntı olur. 15.000 civarında 156 bakmak daha mantıklı benden söylemesi ki zaten parçalar da diğer markalara göre bir miktar daha pahalı, risk almaya gerek yok.
bujiler kullanım kitapçığında 100.000 bakımında değişir yazıyor yani 300 lira olması çok mühim değil, sağolsun aldığım eleman ben almadan önce hepsini değiştirmiş orijinalleriyle.
ama varyatör sorun onu kabul etmek lazım. ilk çalıştırmada 1 saniye varyatör sesi geliyor bende de, 1-2 sene sonra illa ki değişim isteyecek orası kesin. lakin bendeki ilk orijinal varyatörü aracın 140.000 km yapmış bir defa da tamir takımıyla tamir edilmiş. yeni tip varyatörler daha sorunsuz diyorlar. tek dikkat edilmesi gereken motor sıcaklığı 70'i geçene kadar 2500 devir civarını aşmadan vites değiştirmek. her sabah dikkat ediyorum buna malum biraz pahalı bir parça.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:27 ----------
öyle tasarımlı bir araca dizel motor sesi yakıştıramıyorum ben. az sayıda da olsa JTS benzinlileri var onlar daha keyifli olur gibi zaten JTD olanları şehir içinde 10 litre yakıyormuş dizel de olsa kullananlar pek şikayetçi
soran arkadaş uygun fiyatlı alfalar bakıyor anladığım kadarıyla. MK1 kasa 156 en mantıklı seçenek gibi fazla eskiye gitmeden. Ama temizini bulmak lazım yoksa başa bela olur.