***Alfa romeo ve haçlı seferleri arasındaki bağlantı***

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
letitout' Alıntı:
hiç bişey olmaz kardeşim . zaten alfaya binen müslüman bunun amblemini defalarca göre göre biniyor,
dediğim gibi bence bu saatten sonra, bu kadar alfa senın ülkende az da olsa bi pazar payıyla senın topraklarında dolasıyorsa senınde yapacağın tek şey aynı veya daha iyi kalitede bi aracla onların topraklarında malını ve ideolojini dolasdırmak olacakdır.
alfaları yakalımmı şimdi burdaki?
sahiplerini mi vuralım?
almazsan almazsın alana karısamazsın,
+99 Kesinlikle katılıyorum

Opel de Nazi ordusunun araçlarını üretiyordu bu yüzden ingilterde vauxhall adıyla satılıyor diye biliyorum birde letitout a katılıyorum biz rakip üretemedikten sonra yılanın ağzındakinin önemi yok

adamlar her f1rsatta kendi tarihlerini yasatiyorlar. Alin size de sizi kestigimizin resminide parayla satiyoruz diyor. Bunuda Tüm dünyaya gösteriyor. Bize ise Atatürk'ün resmini bile kaldr1n diyorlar. Neyse sinirlendim yazacak çok sey geliyor akl1ma. Kendimi tutay1m...

haçlı zihniyeti tarihin her döneminde mutlaka vardır...

Hitler Almanya sında Opel Blitz kamyonları tarafından toplanan yahudiler önce ölümüne çalıştırıldı, sonra yakıldı. AYnı dönemde BMW uçak motorları üretti, bu motorlarla uçan uçaklar dünyanın dört bir yanını bombaladı. General Electric firması şu anda Tomografi cihazı üretip insanlığa faydalı bir iş yapıyor ama, geçmişte Amerikanın Avrupa yı "işgalini" ve sözde Alman halkını kurtarma sırasında bilmem kaç milyon insanı öldürüken GE tarafından milyarlarca dolar aktı Ordu kasasına.
Sene 2007, Coca Cola şirketi hem savaşı finanse ediyor, hem de Amerikan egemenliğini ispat için kendi ürünlerini Irak ta satıyor.

Bütün şirketler şovenisttir, bazıları fazla bazıları az. Ama hepsi şovenisttir, ve hepsi kendi çıkarları doğrultusunda hareket eder.

Biz müşterilerde kendi çıkarlarımız doğrultusunda ;)

ya böyle piyasada cok sey var uyuz oluyorum duydukca.. bencede dogru olabilir.. cokecola da da allah yok muhammed yok yazısı var diye söylentileri vardı.. onlar yazsın söylesin karşı taraftadada tuzaklarına düşürdüklerininde günahlarıyla hesaplarını verirler insallah

paylaşım için sağol. 40 yıl o armaya baksam bi mana çıkaramazdım.tşk ederim

Geri