Alarm

ozcivelek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben hala arabamın alarmını çözemedim two-way car alarm hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Alarm kumandasının resmini çekip ekleyebilirseniz belki yardımcı olabilen arkadaşımız çıkar

yada sorun ne yazarsanız

Alarmın resmi

Arkadaşlar two-way LCD alarmın özelliklerini yada kullanma klavuzunu nerden temin edebilirim.

Ekli dosyalar

• Photo-0029.webp
    Photo-0029.webp
    13.5 KB · Görüntüleme: 51
Herhangi bir sorun yok ama özellikli bir alarm ancak özelliklerini nasıl kullanacağım konusunda bir fikir olsun açısından.
Mesela aracı kapattığımda led ışıkları kırmızı yanıyor bir kez daha kapamaya basınca led ışıkları maviye dönüşüyor bunun gibi.

abi alarm ı aldıgın yere sormadınmı merak edıp bunlar ne dıye ???:)

Baya tuş varmış ukalalık oalrak nitelendirme lütfen

bir tuş açma
bir tuş kilitleme
bir tuş ses iptali
diğer bir tuşda panic olmalı :)

Ya arkadaşlar epey uzakda olsam bile araca gelen darbe yada kapı açmayı kumandadan titreşim ve animasyonla bildiren bir alarm ama işte hani kimi tanınmış markalarda vardır ya açma kapama tuşuna bir kez basınca şu,iki kez basınca şu, üç kez basınca şu diye özellikler onlarda olan özellikler gibi ama işte belirttiğim şunlar var ya işte sorun ne oldukları ya bende çok karışık yazdım herhalde

Teknolojinin fazlası da zarar be kardeşim. Böyle kafa yorup duruyorsun düğmeler için :)

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim,Alarmcının birine sordum öğrendim benim eski araçlarımda kullandığım utes alarmlarından bi farkı çift yollu yani haberdar edici olması diğer düğmelerin çalışma prensipleri aynı
*******************************/288100 ;)

Geri