Alarm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha önceki mesajında "Cyclone idi sanırım ama en kısa sürede net yazarım şuan ş.dışındayım bakamam" yazmışsın bakabildin bari, hatta numarasınna filan da bak bi zahmet :)

Bu akşam dönücem detaylı bakar yazarım unutmadım :-)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cyclonr L-105 yazıyor garanti belgelerinde

arkadaşlar alarm kullananlardan biraz daha bilgi alabilirsek iyi olur. Bildiğim kadarı ile servisler cenmax takıyor orjinal kumandadan bunu kullanan varmı ? sorun oluyormu? birde corsa d lerde kilitten sonra kapının içeriden açılmaması için beyinde bir değişiklik yaptırabilirmiyiz? bazı sebeplerden dolayı orjinal kumanda ile entegre alarm taktıracağım aynı zamanda kapıların içeriden de açılmamasını istiyorum..fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim .teşekkürler.

Son düzenleme:
arkadaşlar cenmax alarmın galiba uzaktan devreye sokup çıkarılamıyor. öyle okudum. ben uzaktan kumanda dan alarmı devreye sokup çıkarabilmek istiyorum. Böyle bir alarm kullanan varsa (aracım corsa) marka yazarmısınız..

ben kullanıyorum üst mesajlardan bakarsanız yazmıştım marka modelini. 2 senedir bir sorun yaşamadım.

ben kullanıyorum üst mesajlardan bakarsanız yazmıştım marka modelini. 2 senedir bir sorun yaşamadım.

sayın mehmetcan Cyclone alarmını kumandadan devreye alıp çıkarabiliyormuyuz? Cenmaxın bildiğim kadarı ile böyle bir fonkisyonu yok. Bana bulunduğumuz kalabalıktan dolayı alarmı kontrol eden bir model lazım.Yani istediğim alarmı istediğim zaman Kumanda ile devreye alıp çıkarmak, sireni istediğim zaman kumanda ile susturmak.

Ayrıca aracın içinde iç koruma sensörü taktırdınız mı? Bağlayan normal bir otoelektrikçimiydi Yoksa Cyclone firmasının yönlendirdiği anlaşmalı olduğu elektrikçiler mi var? Sonuçta bağlantı ve tesisatta garanti problemi çıkmaması gerek..

Son düzenleme:
kilitleme tuşuyla alarm devreye giriyor. açma tuşuyla çıkıyor fakat şöyle bir durum var. Alarm öttüğünde aracınızda çift kilitleme yoksa susturabilmeniz için kumandadan kilidi açıp kapatmanız gerekiyor. Çift kilitlemede sorun yok öttüğünde kilitlemeye basıyorsunuz susuyor. Ayrıca sessiz kilitleme olayı yok illaki ötüyor açıp kapatırken.Alarm aracı kumandadanda anahtarlada kilitleseniz daima devreye giriyor. yani aracı alarmsız kilitleme şansınız yok her kilitlemede alarm devreye giriyor. iç sensör taktırdım fakat kendim fişini çektim çünkü 40 derecenin üzerindeyken alarmı devreye sokuyor yangın çıktı diye. Malum antalyada güneşte araç içi 50 dereceyi bile geçiyor. Hareket sensörüde en hassasiyetsizliğinde bile oto kokusu sallansa araç içinde sinek uçsa ötüyor bende söktüm fişini. Kusura bakma uzun oldu ama inşallah en ince ayrıntısına kadar anlatabilmişimdir.

kilitleme tuşuyla alarm devreye giriyor. açma tuşuyla çıkıyor fakat şöyle bir durum var. Alarm öttüğünde aracınızda çift kilitleme yoksa susturabilmeniz için kumandadan kilidi açıp kapatmanız gerekiyor. Çift kilitlemede sorun yok öttüğünde kilitlemeye basıyorsunuz susuyor. Ayrıca sessiz kilitleme olayı yok illaki ötüyor açıp kapatırken.Alarm aracı kumandadanda anahtarlada kilitleseniz daima devreye giriyor. yani aracı alarmsız kilitleme şansınız yok her kilitlemede alarm devreye giriyor. iç sensör taktırdım fakat kendim fişini çektim çünkü 40 derecenin üzerindeyken alarmı devreye sokuyor yangın çıktı diye. Malum antalyada güneşte araç içi 50 dereceyi bile geçiyor. Hareket sensörüde en hassasiyetsizliğinde bile oto kokusu sallansa araç içinde sinek uçsa ötüyor bende söktüm fişini. Kusura bakma uzun oldu ama inşallah en ince ayrıntısına kadar anlatabilmişimdir.

Hassasiyetini biraz azalttırsan düzelmiyor mu?

İç sensörü en az hassasiyette kullanıyorum zaten yinede düzen alamadım

anlaşılan o ki corsa d için orjinal kumandalı ideal özelliklerde sorunsuz bir alarm piyasa da yok

Geri