Alarm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opellere pek alarm önerilmiyor nedendir bilinmez aynı şeyi pejodada yaşadım

Ben 2 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım hatta bağlayan elektrikçi arkadaş modül takmadan otomatik cam kaldırmayıda aktif etti kapıyı orjinal kumandadan kapatınca otomatik alarm devreye giriyor ve ön camlarımı kapatıyor

Ben 2 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım hatta bağlayan elektrikçi arkadaş modül takmadan otomatik cam kaldırmayıda aktif etti kapıyı orjinal kumandadan kapatınca otomatik alarm devreye giriyor ve ön camlarımı kapatıyor

o zaman senin alarma cam kapatma modülüde eklenmiş.

o zaman senin alarma cam kapatma modülüde eklenmiş.

Yoo eminim takılmadığına çünkü başındaydım satan arkadaş modüle 50 lira istedi elektrikçi verme abi boşa dedi ve ayarladı galiba alarmın çıkışından cama tetikleme kablosu çekti

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yoo eminim takılmadığına çünkü başındaydım satan arkadaş modüle 50 lira istedi elektrikçi verme abi boşa dedi ve ayarladı galiba alarmın çıkışından cama tetikleme kablosu çekti

Markası neydi senin alarmın?

Cyclone idi sanırım ama en kısa sürede net yazarım şuan ş.dışındayım bakamam

Opellere pek alarm önerilmiyor nedendir bilinmez aynı şeyi pejodada yaşadım

alarmı haftaya taktırırım diyordum böyle dedin şimdi tereddüt ettim, ilk kez duyuyorum nedenki acaba :confused:

alarmı haftaya taktırırım diyordum böyle dedin şimdi tereddüt ettim, ilk kez duyuyorum nedenki acaba :confused:

Ben memnunum.

Ben memnunum.

daha önceki mesajında "Cyclone idi sanırım ama en kısa sürede net yazarım şuan ş.dışındayım bakamam" yazmışsın bakabildin bari, hatta numarasınna filan da bak bi zahmet :)

Geri