Alarm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımda alarm yok bu sebeple alarm taktırmak istiyorum ne önerirsiniz

Selçuk Bey benim araçta da yok ama bence gerek te yok. Genede taktırmak istiyorsanız iyi bir oto elektrikçide 100-150 TL' ye yapılıyor. Sizde ayrı 2 kumanda veriyorlar ve aracı bunlarla açıp kapıorsunuz. Orjinal anahtalı olsun derseniz baya fiyatlı olur. Marka olarak piyasada Cyclone meşhurdur.

alarm takılırken (kabloların geçmesi vs. için) kaportaya herhangi bir müdahale yapılıyormu yani matkapla delmek gibi vs.

alarm takılırken (kabloların geçmesi vs. için) kaportaya herhangi bir müdahale yapılıyormu yani matkapla delmek gibi vs.

Ben 2 senedir kullanıyorum sorun yaşamadım delik delinmiyor fakat sirenin kablosunu içeri soktukları yeri iyi izole ettir sonra pedalların üzerinden su alır. Buarada kesinlikle orjinal kumandadan tetiklenen alarm taktırın fiyat farklı ama daha kullanışlı ve hoş oluyor.

Kablo ve beyin kısmı ön şoför tarafında ayak kısmında kapının ordaki soldaki plastik arasında biryere yerleştiriliyor. bunlar için motor kısmından oraya kablo sokuyorlar. Önceki aracımda alarm vardı ve yıkamacı kapı içlerine temizlik için tazyikli su tuttuğundan birdefa alarm istem dışı çalışmıştı. Alarmı olan arkadaşlar ön sürücü kapısının içine su tutturmasınlar derim.

Marka olarak piyasada meşhur olduğunu önerdiğiniz Cyclone'e baktım fakat onlarda kendi içerisinde numaralandırılmış hangisini tercih edersiniz

Marka olarak piyasada meşhur olduğunu önerdiğiniz Cyclone'e baktım fakat onlarda kendi içerisinde numaralandırılmış hangisini tercih edersiniz

Selçuk Bey bahsettiğiniz gibi markanın birçok modeli var. Aşağıdaki linke bir gözatın. Ama en iyisini ve aracınıza uyacak olanı oto elektrikçi bilir.

Hepsiburada.com | oto alarm

Bende yeni aldım henüz taktırmadım.(kendim takmayı deniyecem önce)
Cyclone nin kumandasız olanını aldım. Aracın kendi kumandasıyla kullanabilmek için. (74 TL. moda car)

Bende yeni aldım henüz taktırmadım.(kendim takmayı deniyecem önce)
Cyclone nin kumandasız olanını aldım. Aracın kendi kumandasıyla kullanabilmek için. (74 TL. moda car)

kumandasız olması bak bu aklıma gelmemişti doğru ya o zaman 2 tane kumanda olacak

Geri