alanyada opette fiş sorusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence tekrar oraya gidin, yetkili birini çağırın.. sonra onunla başlayın tartışmaya :)

yada çaktırmadan vidyoya fln çekin, yollayın televizyon kanallarına, sonra görürüm ben fişli mi fişsiz mi?

kamerayı görürlerse pompacılar adamı yakıt tankında boğarlar.daha organize olmak lazım savcılığa bildirip uzaktan onlara izletmek lazım.

polise mi şikayet etsem vergi kaçakcılığından yoksa maliyeyemi?

benım anlamadıgım fişli olunca ne oluyor fişsiz olunca ne oluyor?? ne farkı özelligi var bu fiş işinin???
bu fşi vermek zorunda ben totalden alıyorum mazotu bana hic kimse fişlimi fişsizmi diye sormadı sadece doldururken abi fiş istiyormusun diyor hepsi bu istersemveriyor istemezsem birsey yok

benım anlamadıgım fişli olunca ne oluyor fişsiz olunca ne oluyor?? ne farkı özelligi var bu fiş işinin???
bu fşi vermek zorunda ben totalden alıyorum mazotu bana hic kimse fişlimi fişsizmi diye sormadı sadece doldururken abi fiş istiyormusun diyor hepsi bu istersemveriyor istemezsem birsey yok
'fişten kastımız plakayı araç takip cihazına girmesi'
*fişli olduğu zaman plakayı girdiği anda ordan fiş kesiyorlar vergi ödemiş oluyorlar
*fişli olduğu zaman araç çalıntı ise ortaya çıkyor.

*fişsiz olduğu zaman hem vergi kaçırıyorlar hemde suç işlemiş oluyorlar. çalıntımı deilmi ortaya çıkmıyor!

Son düzenleme:
walla bence sikayetvar.com a bile yazsan hemen cevap alırsın

'fişten kastımız plakayı araç takip cihazına girmesi'
*fişli olduğu zaman plakayı girdiği anda ordan fiş kesiyorlar vergi ödemiş oluyorlar
*fişli olduğu zaman araç çalıntı ise ortaya çıkyor.

*fişsiz olduğu zaman hem vergi kaçırıyorlar hemde suç işlemiş oluyorlar. çalıntımı deilmi ortaya çıkmıyor!

vergi verdiklerini biliyordumda calıntı olayını bilmiyordum tesekkurler

maliye

fişsizlerin aldıklarını da makinadan size açtığı hesaba eklemiş,
tahminimce aklınca size kıyak geçmek istemiş, yani fişsiz alan adamların benzinleri de size fatura edicekmiş
böylece şirket arabasıysa harcama gösterebilirsiniz.
bence öyle düşünmüşler, çünkü 10liralık verdi,sonraki 10 için üstüne ekledi diye anlatmışsınız

Geri