alanyada feci kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah rahmet eylesın cok fecı kaza :(

Allah rahmet ettsin,başınız sağ olsun!
Alkollü araç kullanma,kullandırma,kullananın aracına binme ! çok doğru.

Başınız sagolsun Emre, gerçekten çok üzücü bir kaza,

böyle gencecik insanların alkole kıurban olmaları çok yazık......

Alanya da yaşamama rağmen olayı buradan öğreniyorum. Emre kardeşim başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.
maalesef çok üzücü bir durum , bir ihmal gencecik canları aramızdan alıyor ve ocaklar sönüyor. o gençleri ne zorluklarla bu hale getiren aileler perişan oluyor.
yine de bu acılar hiç ders olmuyor maalesef.
sadece Alanyada bu yıl içerisinde aynı sebeplerle olan bu kaçıncı kaza. ve çok sayıda ölen insanlar. benim de üniversitede okuyan oğlum var bu tür haberleri okudukça içim parçalanıyor.
arazözlerin refüjleri sulaması burada sıradan bir olay ve her zaman görülür. gerekli tedbirler alınır, bazen tam alınmaz ama araçı kullanan kişilerin kurallara uyması ve dikkatli olması gerekiyor.
arazözlerin arka ışıkları yanıyor, çoğunun tepesinde döner lambası yanıyor, genellikle arkasında belirli bir mesafede plastik dubalar konuluyor.
ama ihmal ve bir anlık dikkatsizlik sonucu maalesef böyle kazalar hep oluyor ve bizler ders almazsak olmaya da maalesef devam edecek.

başın sağolsun cumartesi günüde sanırım istanbulda corsalı bir trafik kazası vardı umarım bizden biri değildir

Kardeşim başın sağ olsun.Gerçekten çok acı...

Başınız sağolsun... Acı ama.....

Savaş Bey ,opelim.net olarak, Yaz mevsiminin başlamasıyla beraber maalesef artış gösteren trafik kazalarına karşı nasıl bir kampanya başlatılabilir diye düşünmemiz gerektiğini kanaatindeyim.
En güzel kampanya; herkesin elinden geldiğince örnek sürücü olmaya gayret göstermesi, kötüyü örnek almamasıdır. Hani bir cümle vardı " Kurallara uyalım uymayanları uyaralım" diye. Ortam malum, maganda dolu, hadi sıkıyorsa uyar bakalım. Polisi darp etmeye kalkanlar sade vatandaşa kim bilir neler yaparlar.

başınız sağolsun.ben de internetten gördüm haberi....dikkatli olmak lazım...

sağolun...

Geri