akümü kacakmı

tam bi bilgim yok ama 72 ampere kadar olur herhalde

ben astraya inci 72 lik almıştım amfi falan vardı 115 lira idi yaklaşık 5 ay oldu ama

ozaman ben bi koctaşa gidip aku fıyatlarına bakıyım :D

bizimkide 2001 üzerinde orjinal akü var :D 3 hafta olcak aksam parkları yaktım 10 dakka bekledım araba çalışmadı mecburen vurdurdum.çalıstı bi 20 dakka falan dolandım akü sarj olsun dıye sabah babam işe giderken gene çalısmamıs.takviyeledık falan 2 saat gezdım arabayla sımdılık ıyı bakalım.hatta p.tesi denemek ıcın 15 dakka parkları yakıp teyp dinledım ve tık demeden calıstı.orjinal akünün kalıyesını böylece anladık.

bizimkide 2001 üzerinde orjinal akü var :D 3 hafta olcak aksam parkları yaktım 10 dakka bekledım araba çalışmadı mecburen vurdurdum.çalıstı bi 20 dakka falan dolandım akü sarj olsun dıye sabah babam işe giderken gene çalısmamıs.takviyeledık falan 2 saat gezdım arabayla sımdılık ıyı bakalım.hatta p.tesi denemek ıcın 15 dakka parkları yakıp teyp dinledım ve tık demeden calıstı.orjinal akünün kalıyesını böylece anladık.
kardeş ben beyınlı araba vurdurulmuyo dıye bılıyorum yoksa arabanın beynını yanıyomuş yanlış oldugu soylenıyo takvıye yapmak en mantıklısı

72lik mutlu kullanıyorum bi sorun çıkmadı.

60 amperlik mutlu akü almak isterseniz 99 ytl ye Bauhaus da satılıyor..
bilginiz olsun.

kardeş ben beyınlı araba vurdurulmuyo dıye bılıyorum yoksa arabanın beynını yanıyomuş yanlış oldugu soylenıyo takvıye yapmak en mantıklısı
çok ters bir yerdi mecburen vurdurdum.ama vurdurmanın katalizatore zararı var.yanı cok gereklı degılse asla yapmam zaten çok ıcım acıdı ama mecburduk.

orjinali 55 amper olması lazım en mantıklısı 66 amper

Arkadaşlar opelin orj. gm akülerinde soğuk marş akımı normallerden yüksektir, mutlu
- akü alırken sadece Akım (Amp) değerine bakıp karar vermeyin
- soğuk marş akımı diye tabir edilen EN değerinide göz önünde bulundurun.

Mutlu akü kataloğunda opel 66 A diye farklı akü vardır. Opel olanı tercih edin
- Ben 72A mutlu taktım vectra B 1,6 ya, EN (soğuk marş akımı) opel 66A dan daha yüksekti ve yer problemi olmadı da.
2 senedir de kullanıyorum.

Geri