Aküme neler oldu..?

tesisati olmayan baska bir arkadasinin arabasina tak git degistirsinler gel geri kendi arabana tak ozaman:D garanti senin hakkin..

Garanti belgesinde aracın cinsi ve plakası yazıyor :)

Aynı sorn benim dizel araçta da vardı.Tesisat yaptırdıktan sonra sürekli akü bitmeye başladı,teyp çekiyormuş halletik..Kaçak kontrolü yaptır,sorun çözülecektir.

Önce kaçak kontrolünü yaptırayım o zaman, onu halledip aküyü değiştirmeye öyle gideyim :)

Tesisat varmı derse,sadece komponent ve teyp de anfiyi karıştırma,bagajı açma açtırma hallolur :) Bende kapasitör vardı sivrizeka bir çalışan tesisat var değişime girmez demiştide oturup kapasitörü anlatmış ondan sonra ikna etmiştim :)

Olur mu çağrı öyle şey yaa, yok diycem adam açıcak bagajı rezil olucam :)

aynı sorun geçen hafta cumartesi benimde başıma geldi kapılar bile açılmadı sadece 5 gün yattı araba kullanılmadı o kadar pazar günüde gittim akü aldım mecburen pendik sanayiden mutlu akü aldım en iyisi bu dedi adam 95 liraya aldım eskisini geri verdim 20 ye saydı.

Tesisat var mıydı sende de samet ?

bende tesisat yok ama benim akü orjinal 9 yıllık akü 2001 model aracın orjinal aküsü ondandır dedim ve gittim değiştirdim yeni akü aldım ölçtürdüm akü sağlam dedi ama güvenemedim ben yinede :)

Geri