Akuden elektirik cekme

ardahanli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar akuden aracin icine nerden elektirik alabilirim simdiden tesekkurler

bu elektriği ne için kullanacaksın ona bağlı .. daha detaylı bilgi verirsen yardım edebiliriz belki..

gaz pedallarının ust tarafında ıcerı kabloların gırdıgı bı delık var ordan uzun ınce bı tornavıda yardımı ıle ıcerı kablo cekıyolar anfı v.s baglamak ıcın ama bunu sen yapma orda bı ton kablo var bı tanesı 2 taneıs sıyrılır bısey olur basına bela acma yada delıgın plastıgını yıpratırsın ıcerı su alır en ıyısı oto elektırkcısıne yaptır...

kardes bende o gaz pedalinin ordan aldim elektirigi anfi icin bi tornavida yardimiyla umarim su almaz ordan ama en kisa zamanda oraya mastik vururum verdigin bilgiler icin tesekkurler

Gaz pedalının oraya ayrı bir delik açtım ben, sonra da silikonladım. En sağlamı öyle oluyor.

Aküden direk elektrik çekmek elektrik kontağı arızaları için tehlikelidir, bu hatta mutlaka sigorta uygulaması yapmanızı öneririm.

Aküden direk elektrik çekmek elektrik kontağı arızaları için tehlikelidir, bu hatta mutlaka sigorta uygulaması yapmanızı öneririm.

:good: savaş abiye katılıyorum......

Benim sigortam var, hatta üstünde voltaj göstergesi bile var. Motoru açan herkes "ağa bu ne" diye soruyor :D

bende de var sigorta o elektirigi anfi icin aldim sigorta olmadan tehlikeli arabanin yanmasina kadar gider tehlikesi

Geri