aküden dertliyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad:1998 opel astram var.2 sene önce aldım.mut.akü amper 60 . 1 senede boşaldı attım. yanlış almışın dediler 65 amper alacan onuda yaptık.garantili yine mut.akü aldık yine 1 senede.bitti.servis aküde birşey yok herseyi tamam şarzı bitmiş senin arabada kaçak olabilir.oto elektrikçilere gittik.radyodan akü yiyor dediler.orjinal radyo code kırmışlar vs teyp tamircilere gittik onlarda az birşey yakar dediler.nihayet radyo elktrik bağlantısını kontağa verdirdik.işallah 2 3 gün durduktan sonra
şarzı bitmez....deneyeceğim....bakalım ne olacak eğer yine aküyse servisi ile çıngar çıkacak bunlar hakkında bilgisi olan lütfen yazsın teşekkürler....

kardesim..insallah aküdendir problemin..ama akü bosalmasi ekseri aracin bir yerlerde kacak olmasindan kaynaklanir...ölcülmesi lazim...elektrikciye baktir..birde jeneratörün elektrik üretim gücüne de bakmak lazim...arti kayisa... bunlar düzgün ise..sorun kacakta kalir..ondada problem yoksa tesadüf olur iki akünün ölmesi????

sabah baktım düzeldi radyo elektrik bağlantısını kontağa bağlattım.heralde kaçak orda idi.yalnız radyo kontağı yarım acınça çalışıyor stopdayken

banada öle dediler geçen sene araba sürekli akü boşaltıyordu.yok kaçak war yok göçek war,yokşarj dinamosu bitik yok lpg den yok aküden 15-20 elektrikçi we serwis dolaştım.sonra izinde konya ya gittim.adam bu opellerin kronik sorunu şarj dinamosu dedi o bakarken yanına arkadaşı elektrikçi geldi.abi bakayım beni aşarsa dokunmam zaten dedi tek yaptığı aküden şarj dinamosuna ek bi kablo daha çekti.abi zamanla kablo deforme olmuş tam elektriği iletimio dedi 10 tl tuttu...we sonuç 1 senedir canavar gibi 2 hafta yatıyor tek marşta alıyor

Geri