Akü Yardim

borabayraktarlar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar
opel corsa C 2001 1.4 benzinli aracım var.

Ne marka kaç amper kuru tip akü almalıyım. Biraz araştırdım VARTA ve BOSCH için iyi yorumlar var.....
Sağolun

mutludan şaşma arkadaşım

git orjinalini al servisten (GO) gm marka ..!

benim corsanın 1.2 aküsü 65 amper galiba.. şarj problemi için elektrikçi baktığında, bunu değiştirirken daha büyüğünü takarsan daha iyi olur demişti.. yani illa orjinalini takman gerekmiyo galiba daha büyüğünüde takabilirsin eğeki tesisat falan düşünüyosan.. tabi yinede sor.. ayrıca bütün akülerde 2 sene garanti oluyo diye biliyorum, markaya o kadar takılmana gerek yok.. yinede bilinen duyulmuş bişey al.. mutlu yılların aküsü.. delphi kullananlar var memnunuz diyolar.. zaten şu marka aküm varda problem oldu diyende pek duymadım şahsen

Mutlu en iyisi ben kullanıyorum ve memnnum.

Benim aküde su koyuruverdi. Yeni akü almak zorunda kaldım. Tavsiye üzerine TUDOR 72 AH aldım. Üzerinden çıkan akü ise İNCİ 60 AH di. Daha yeni 2 seneyi doldurmuştu. Diğer aküyle nazlanarak basan marş sadece dinamonun sesini duyar duymaz araç çalışmış oluyor. Çok memnunum durumdan...:alkis:

berkay kardeşim keske 75 amper alsaydın bende yeni aldım eskisine göre kat kat güçlü diyebilirim tabi tam detaylı bilgim yok ama bence 75 amper en ideali bence lpg icin en ideali

...

Son düzenleme:
kuru akü ve 75 amper bence

Otomobillerde kuru tip akü kullanılmıyor.Benim bildiğim kadarıyla

Geri