akü ve ikaz lambası yanıyor

ispanyol2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar bende 1993 2.0i gl vectra var arabam yolda giderken birden ön gögüsten duman geldi ve arka cam resistans lambası ve havalandırmayı içerden saglayan dügmelerin arkasındaki kablolarda ısınıp birbirine yapısmış oldugunu gördüm ve iptal ettim ama gecen sene orda rezistansdan havalandırma dügmesine paralel elektirik alınmıştı havanlandırmayı kapatan dügmede elektirik olmadıgı için bugune kadar çalışıyordu bende o kabloyu da iptal ettim hatta oda erimişti orası halloldu ama simdi akü ve dikkat ikaz ışıgı araba çalışrken yanıyor ve gaza bastıgımda lambalar dahada canlanıyor sizce bu arızanın ve lambaların neden yandıgı hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olsun birde akü nün üstündeki yesil ısık kayboldu galiba aküde sarzsız kalıyor..yardımlarınız için tesekkürler...

kendini üye arşivinde tanıtırsan yardımcı olabilirzz

arkadaslar bi fikri olan yokmu.:cry:

akü ve dikkat lambası yanıyor

arkadaslar 93 2.0i gl vectra arbamda ön konsolda bulunan arka cam resiztans dügmesinden iç havalandırma dügmesine çalışmadıgı için paralel elektirik alınmıştı 10 ay önce dün bir dumanla birlikte konsolu söktügümüzde kabloların erimiş oldugunu gördüm ve paralel kabloyu iptal edip düzelttik ama arabayı çalıştırdıgımda akü ve dikkat lambası hiç sönmemeye basladı ve gaz verdikcede lambalar dahada canlı yanıyor ve akünün üstündeki göstergede siyah oldu nerdeyse sarz bitmek üzre lütfen bilgisi olanlar yardım etsin kasabada oldugu içinde servise gidemedim ..:(

Mesut arkadaşımız tanıtımını gerçekleştirmiştir.
İyi Forumlar...

şarj dinomosunun diyotları gitmiş. Hemen aracını servise götür. Hatta güvendiğin bir oto elektrikçi varsa oraya götür. Maliyet olarak çok daha uygun olur. Yoksa beyni yersin. Aynısı bizim başımıza geldi. 99 Vectra CD'de. Dikkat et giderken gaza çok yüklenme. Senin yapabileceğin tek şey bu.

kardesim tesekkürler peki bu diyotları alsam kendim degiştirmem mümkün olurmu arabadan anlarım çeyrek ustayımdır triger kayısınısökmeden takabilirmiyim arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum....

kardesim tesekkürler peki bu diyotları alsam kendim degiştirmem mümkün olurmu arabadan anlarım çeyrek ustayımdır triger kayısınısökmeden takabilirmiyim arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum....

baya yorucu bir iş. Çünkü şarj dinomosu konumu nedeniyle, onu çıkarmak için üzerinden bir sürü parça sökmek gerekiyor. Bence dediğimi yapman senin için en faydalısı olacak. Bu şekilde aracını kullanman çok tehlikeli.

Geri