"aguin" kodu gir demişsin ama "CDC Safe" yazısı çıktıktan sonra kod nasıl girilir bilmiyorum "AS" tuşundan yapılan girişi denedim CD ye bir faydası olmadı CD kodu girmeyi bilen varsa yardımlarını bekliyorum slm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CD kodunu biliyosan kaset çıkartma düğmelerinin yanında üzerinde yuvarlak şekil olan tuş ile radyoyu açma düğmesine aynı anda bas ve uyarı sesi gelinceye kadar basılı tut, 4 haneli şifreyi girmeni isteyecek (boş hanelerin yanındaki 10sayısı girebilecğin yanlış sayısıdır ve 10 yanlış girersen cd bloke olur ve servise gidip kodu çözdürmen gerekir) her bir rakam için 1-4 tuşlarını kullanman gerek, kodu girdikten sonra aynı tuşa (kaset çıkartma düğmelerinin yanında üzerinde yuvarlak şekil olan tuş) uyarı sesi gelinceye kadar bas cd kodu açılacaktır. Ama teybin kodu ile cd kodu aynı değildir.ozy' Alıntı:"burkea" nın affına sığınarak bende opel dostlarına birşey sormak istiyorum benimde yaklaşık 1 ay önce aldığım astra da CD sorunu var teyp sorunsuz çalışıyor ama CD ye geçmek istediğimde ekranda(panel) "CDC Safe" yazısı çıkıyor herhalde kod istiyor diye düşünüyorum arabamı ilk aldığımda torpido da teyp ve güvenlik kodu yazılı bir kağıt vardı teyp kodu ile giriş yaptım belki olur diye ama yine aynı uyarı ekranda çıkıyor, kağıtta yazan güvenlik kodu acaba CD ninkimidir ve nasıl giriliyor CD kodu yardımcı olursanız sevinirim, tüm opel dostlarına selamlar
Katılıyorum, konvektöre vurdurma sırasında çiğ benzin gidiyor, zarar görürdüğü takdirde çok pahallı hasar demektir. Bu havalarda opellerin çoğunun aküsü su koyuveriyor , halbuki bakım gerektirmeyen tip diye satıyorlar, bir tane akü takviye kablosu satın alın 15-20 civarındalar, akü basmazsa 2 dakikada yandaki komşu veya bir taksiciden takviye yaparsınız.musluk85' Alıntı:sadece beyne zarar vermiyo bildiğim kadarıyla.Konvertöre de zarar veriyor.
Ayrıca burkea arkadaşın sorunu büyük bi olasılıkla sigortalardan.Sigortalar yanmış büyük bi olsaılıkla ya da küçük bi ihtimal teyp çıkışın yandı...
Bilgi için bende teşekkür ediyorum.CD kodunu biliyosan kaset çıkartma düğmelerinin yanında üzerinde yuvarlak şekil olan tuş ile radyoyu açma düğmesine aynı anda bas ve uyarı sesi gelinceye kadar basılı tut, 4 haneli şifreyi girmeni isteyecek (boş hanelerin yanındaki 10sayısı girebilecğin yanlış sayısıdır ve 10 yanlış girersen cd bloke olur ve servise gidip kodu çözdürmen gerekir) her bir rakam için 1-4 tuşlarını kullanman gerek, kodu girdikten sonra aynı tuşa (kaset çıkartma düğmelerinin yanında üzerinde yuvarlak şekil olan tuş) uyarı sesi gelinceye kadar bas cd kodu açılacaktır. Ama teybin kodu ile cd kodu aynı değildir.