akü sorunundan sonra radyo cd çalışmıyor, sigortası atmış olabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burkea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burkea

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

2003 Astra NJOY HB arabam var, geçen gün herhangi bir şekilde farları ya da radyoyu açık unutmadığım halde sanırım akü sorunundan sabah araba çalışmadı, arabayı yokuşa indirip vurdurunca çalıştırmayı başardım, ancak bundan sonra saat, tarih ayarları sıfırlandı ve radyo cd çalışmamaya başladı, saat tarih sorununu çözdüm ama radyo cd hala çalışmıyor, bunu çözebilmem için fikri olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim, en azından bu sorun benim kendi kendime çözebileceğim bir şey midir, yardımlarınızı bekliyorum.

selamlar

kardeş aku tamamen bıtmıs vede teybın kode istiyor kodunu bılıyorsan sabıt konuda nasıl gırecegın yazıyor

beceremedim valla, AS tusuna basılı tutup açtığımda SAFE yazısı gelmesi gerekiyormuş ama gelen giden bişi yok, kontağı çevirip yapıyorum, motoru çevirip yapıyorum yok, gördüğüm tek şey hala tarih saat ekranda, işin kötü tarafı açma kapama düğmesine bastığımda açık mı kapalı mı ona dair bir işaret bile alamıyorum, CD kaldı içinde o bile çıkmıyor, ben kurcalamayım götüreyim bari en iyisi.. Sağolasın..

sigorta atmış olabilir sol alttaki eşya gözünün arkasında sigorta şeması war ona bakarak değiştirip bi dene

dostum bence arabanı bidaha vurdurarak çalıştırma, beyni yakma ihtimali var diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Teyp ve cd ile geniş bilgi daha önce tecrübeyle ben tarafından yazılmıştı forumları araştır bulacaksın. Geçmiş olsun

astroid' Alıntı:
dostum bence arabanı bidaha vurdurarak çalıştırma, beyni yakma ihtimali var diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Teyp ve cd ile geniş bilgi daha önce tecrübeyle ben tarafından yazılmıştı forumları araştır bulacaksın. Geçmiş olsun

+1905

"burkea" nın affına sığınarak bende opel dostlarına birşey sormak istiyorum benimde yaklaşık 1 ay önce aldığım astra da CD sorunu var teyp sorunsuz çalışıyor ama CD ye geçmek istediğimde ekranda(panel) "CDC Safe" yazısı çıkıyor herhalde kod istiyor diye düşünüyorum arabamı ilk aldığımda torpido da teyp ve güvenlik kodu yazılı bir kağıt vardı teyp kodu ile giriş yaptım belki olur diye ama yine aynı uyarı ekranda çıkıyor, kağıtta yazan güvenlik kodu acaba CD ninkimidir ve nasıl giriliyor CD kodu yardımcı olursanız sevinirim, tüm opel dostlarına selamlar

Bende sadece bi tane kod istiyo ve onu girdiğim zaman hem radyo hem de cd çalar normal olarak çalışıyo ...

kodu gir

astroid' Alıntı:

sadece beyne zarar vermiyo bildiğim kadarıyla.Konvertöre de zarar veriyor.

Ayrıca burkea arkadaşın sorunu büyük bi olasılıkla sigortalardan.Sigortalar yanmış büyük bi olsaılıkla ya da küçük bi ihtimal teyp çıkışın yandı...

Geri