akü sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan libidox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
demekki benim aküm iyice zayıflamış ve soğuk havalardada akünün kimyasal reaksiyon göstermesi güçleştiği içi ve benim aküm miadını doldurduğu için kendini şarj edemiyor.bu sorunla daha önce karşılaşmadım.havalar iyice soğuduğunda bu sorun kendini gösterdi.

Arkadaşım hiç şarj etmeyle felan uğraşma, git yeni bir akü al, başın ağrımasın. 2 gün önce bende yeniledim akümü.

ya abicim aynı sorun bendede var allah carpsın kafaayı yıyecem su saat ıtıbarıyle araba kapının onunde cık die bi ses var o kadar.ama galiba benım kontakta problem var arabada dıkkatımı cektı gaz gostergesıne elektrık gıdıyordu.ve bu olay dun aksam oldu calısmadı vurdurdum calıstırdım eve geldım sabahtan berı tık yok takvıye ıcın amcamın gelmesını beklıyorum bakalım nolcak :(

arkadaşlar 2 gün önce takviye ile çalıştırdığım arabamın yanına gittiğimde kapılar bile açılmadı anahtar kumandasından.sürücü kapısını anahtar ile açtım kontağı çevirdim tapki yok.tekrar takviye yaptım çalıştırdım.anadolunun küçük bi ilçesinde bulunmaktayım görevim nedeniyle.burda bulabildiğim tek akü 72 amperlik mutlu akü oldu az önce aldım.140 ytl arabama taktırdım şimdilik bi sorun yok.yer olarakta önceki akümün bulunduğu yere sığdı.

Öncelikle arabayı gündüz far yakmadan yani bir süre çalıştır ve sonra iyi bir oto elektrikçiye git aküyü ölçtür. O sana ne yapman gerektiğini söyler. Ayrıca kış aylarında aracı sadece bir kaç km kullanıyorsan özellikle akşam saatlerinde kullanıyorsan akü şarj olmaz zaten. Aracı kullanmıyorsan bile 2 günde bir 15 dakka çalıştır bence.

benımkı tepkı bıle vermıyor.takviyeledık bıraz once yarım saat kadar deli gibi gezdım kapattım gene zayıf aku ılla bi aku sart oldu

arkadaşlar 2 gün önce takviye ile çalıştırdığım arabamın yanına gittiğimde kapılar bile açılmadı anahtar kumandasından.sürücü kapısını anahtar ile açtım kontağı çevirdim tapki yok.tekrar takviye yaptım çalıştırdım.anadolunun küçük bi ilçesinde bulunmaktayım görevim nedeniyle.burda bulabildiğim tek akü 72 amperlik mutlu akü oldu az önce aldım.140 ytl arabama taktırdım şimdilik bi sorun yok.yer olarakta önceki akümün bulunduğu yere sığdı.
hayırlı olsun. en azından 2 sene kafan rahat olur. 2 sene içinde birşey olursa geri götür garantisi var ya şarj edip veriyorlar ya da yenisini veriyorlar. 72lik seçmekle güzel yapmışsın daha uzun dayanır. güle güle kullan;)

72 zararı yokmu acaba ???

arkadaşlar astra h larda akü 55 amperdir aracın üstündeki ne ise onu taktır orjinalden şaşma
ben servise gittim 72 lik takmalarında ısrarcı olmama rağmen takmak istemediler.bende bir bildikleiri vardır dye 55 e razı oldum.

hayırlı olsun. en azından 2 sene kafan rahat olur. 2 sene içinde birşey olursa geri götür garantisi var ya şarj edip veriyorlar ya da yenisini veriyorlar. 72lik seçmekle güzel yapmışsın daha uzun dayanır. güle güle kullan;)
tşk ederim bazı arkadaşlar 72 liğin zararının olabileceğini söylüyorlar forumda böle bi şey mümkünmü acaba

Son düzenleme:
Geri